Kuva: Antti Rastivo

Huippusuositun kotimaisen toimintaelokuva Sisun ohjaaja haaveilee jatko-osasta: "Minulla on idea"

30.05.2023 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuva saavutti valtavia katsojalukuja Suomessa ja ulkomailla.

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut kotimainen toimintaelokuva Sisu ampaisi tilastojen kärkeen niin Suomessa kuin maailmallakin. Nyt ohjaaja Jalmari Helanderilta kysellään jo jatko-osan perään.

GamesRadar+ -sivuston haastattelussa Helander kertoo, että hänellä on jo ajatus mahdollisen jatko-osan tapahtumista. Helander kertoo miettineensä jatko-osan mahdollisuutta jo kirjoittaessaan alkuperäistä elokuvaa. Jatko-osan kuvausta ei ole vielä varmistettu, mutta siihen on olemassa hyvät mahdollisuudet.

- Minulla on idea siitä, mitä voisi tapahtua seuraavaksi, Helander paljastaa.

Sisu-elokuvassa Jorma Tommilan esittämä Aatami-hahmo pakenee toisen maailmansodan natsien tuhojoukkoa Lapin erämaassa ja yrittää samalla pitää valtavan kultakätkön itsellään. Helander haluaisikin nähdä, mitä kullan tuomasta vauraudesta hahmolle seuraisi jatko-osassa.

- Yksi suurimmista haasteista kirjoittaessa oli se, etten tiennyt, miten kulta tekisi hänet onnelliseksi lopussa. Päätin päättää elokuvan kuten päätin, mutta olisi kiinnostavaa nähdä, mitä hänelle tapahtuu, kun hänellä on kaikki raha maailmassa, mutten silti usko hänen tulevan onnelliseksi, Helander pohtii.

Suomessa elokuva on kerännyt elokuvateattereihin satojatuhansia katsojia ja Yhdysvalloissakin miljoonien eurojen lipputulot.

Lue myös: Tuore suomalainen toimintaelokuva ampaisi räjähdysmäiseen suosioon myös Yhdysvalloissa

Lue myös: Hollywood havittelee Sisu-ohjaaja Jalmari Helanderia - "Olen aika varovainen"

Lue myös: Valtavaan suosioon noussut kotimainen uutuuselokuva nähdään pian myös Yhdysvalloissa

Lähteet: Collider, GamesRadar+

Kilpailut

Uusimmat