Kuva: AOP

MTV: Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren rakkaus syntyi työpaikkaromanssista - "Yritimme salailla"

04.06.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Mediapersoonat Marja Hintikka, 44, ja Ile Uusivuori, 43, menivät naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Hintikan ja Uusivuoren romanssi alkoi työpaikalta. He olivat aikoinaan radiojuontajia YleX-kanavalla ja lopulta ihastuminen muuttui rakkaudeksi.

- Silloin, kun me aloimme olla yhdessä, niin yritimme kyllä salailla suhdetta. Ajattelimme, ettei kukaan huomaa, mutta tietenkin kaikki huomasivat, Hintikka muistelee MTV:n haastattelussa. 

MTV julkaisee tulevaisuudessa deittiohjelman, jossa rakkautta etsivät yli 40-vuotiaat perheelliset sinkut. Kuvaukset alkavat kesällä ja kun Hintikka sai kuulla mahdollisuudesta toimia ohjelman juontajana, laittoi hän kesäsuunnitelmat uusiksi. 

- Tämä ohjelma on itselleni ihan sellainen intohimojuttu. Laitoin omat kesälomasuunnitelmani uusiksi, että pääsen tekemään tätä. Olen vapaa-ajallanikin sellainen kuuluisa Amorin apulainen ja innokas treffien järkkääjä. Sille jo vähän nauretaan omassa ystäväporukassani. Tämä on siis minulle ihan tällainen luonnerooli, Hintikka kertoo.

Ohjelmassa nähdään useita hyvin erilaisia tarinoita ja käydään syvällisiä keskusteluja. Samalla heitetään hyvästit nyky-yhteiskunnan kertakäyttöiselle deittikulttuurille ja sen luomille vaatimuksille. 

- Tämä ohjelma luo uskoa rakkauteen. Olen odottanut pitkään ihmissuhdeohjelmaa, jossa pääsevät ääneen ihmiset, joilla on jo elämänkokemusta ja jotka ovat jo ehkä joutuneet kokemaan rakkauselämässään pettymyksiä. Ja usein jo tuossa vaiheessa elämää monella on aikuisia lapsia, jotka hekin toivovat vanhemmilleen onnellista ja täyttä elämää, Hintikka sanoo MTV:lle. 

Lue myös: Marja Hintikan luotsaama suosikkiohjelma jatkuu - mukana muun muassa Sanna Marin

Lue myös: Marja Hintikka julkaisi samastuttavan päivityksen joulun jälkeisestä elosta - esittää humoristisen ehdotuksen

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat