Kuva: AOP

Vin Diesel syyttää Jason Momoaa Fast X -elokuvan huonoista arvosteluista - lähde kertoo syyn

05.06.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lähteen mukaan Diesel ei ole iloinen, että Momoa on varastanut valokeilan.

Fast & Furious -saagan kymmenes osa Fast X julkaistiin 10. toukokuuta. Elokuvassa Vin Dieselin esittämä Dominic Toretto ja hänen perheensä ovat vaarassa, sillä huumelordi Hernan Reyesin poika haluaa kostaa isänsä puolesta. Huumelordin poikaa näyttelee Jason Momoa.

Tähän mennessä Fast X on tuottanut maailmanlaajuisesti hieman yli 600 miljoonaa dollaria. Kohtuullisesta kaupallisesta menestyksestään huolimatta elokuva on kerännyt paljon negatiivisia arvosteluja muun muassa juonesta ja omituisesta tarinankerronnasta.

Lähteiden mukaan päätahti Diesel syyttää arvosteluista Momoaa, vaikkakin Momoan roolisuoritusta on kehuttu. Diesel on sanonut "muille ihmisille", että Momoa ylinäyttelee ja varastaa liikaa huomiota kohtauksissa. 

Diesel saattaa olla myös mustasukkainen Momoan saamasta huomiosta.

- Vin ei ole iloinen, että Jason on saanut olla valokeilassa ja varastanut huomion siitä maailmasta, jonka Vin on luonut, lähde sanoo RadarOnline-julkaisulle. 

Jason Momoa näyttelee pahista Fast X -elokuvassa. (kuva: AOP)

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Dieselin välit huonontuvat F&F-maailmassa. Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin välit tulehtuivat pahasti Fast & Furious -elokuvasarjan kuvauksissa. Johnson tuli elokuvasarjaan vuonna 2011 ilmestyneessä Fast & Furious 5 -elokuvassa, jonka jälkeen hän oli mukana sarjan kahdeksanteen elokuvaan asti. Kaksikko ajautui riitoihin ja pui erimielisyyksiään myös julkisuudessa. Vastikään Johnson kuitenkin ilmoitti, että kaunat on jätetty taakse. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Dwayne Johnson ja Vin Diesel sopivat riitansa - Johnsonilta huima ilmoitus

Lue myös: Vin Diesel on onnellinen siitä, että Paul Walkerin tytär nähdään Fast X -elokuvassa - "Paul hymyilisi"

Lue myös: Vin Diesel ja Jason Momoa kohtaavat Fast X -elokuvassa - trailerilla valtava suosio

Kilpailut

Uusimmat