Kuva: MTV

Matti Nykäsestä tehdään dokumenttisarja - mukana ennen julkaisematonta materiaalia

14.06.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan ohjaa Kultaisella Venlallakin palkittu dokumenttiohjaaja Sami Kieksi.

Matti Nykänen – Elämä on laiffii -uutuusdokumenttisarja syventyy vuonna 2019 kuolleen mäkisankari ja megajulkkis Matti Nykäsen, 55, elämän merkittävimpiin käännekohtiin aina uran alkumetreistä dramaattiseen kuolemaan. 

MTV:n tiedotteessa kerrotaan, että dokumentissa nähdään hätkähdyttävää ja ennen julkaisematonta materiaalia Nykäsestä. Ääneen pääsevät myös Nykäsen lähimpiä henkilöitä, jotka tunsivat mäkisankarin ja tiesivät, mitä värikkään julkisuuskuvan takaa oikeasti löytyi. 

Sarjan tuottaa MTV:lle tuotantoyhtiö Aller Studios ja sen ohjaa palkittu dokumenttiohjaaja Sami Kieksi. Sarja tulee sisältämään kuusi jaksoa ja se esitetään myöhemmin syksyllä MTV Katsomossa ja MTV3:lla.

"Kaikki tuntevat mediassa nähdyn Matin, mutta tällä dokumenttisarjalla haluamme antaa syvällisemmän kuvan Matin elämästä niiden ihmisten kautta, jotka hänen elämässään olivat läsnä", sarjan vastaava tuottaja Joni Soila kertoo Aller Studiosin Instagramissa.

Nykänen voitti mäkihyppyurallaan vaikuttavat viisi olympiamitalia, 14 maailmanmestaruusmitalia ja 22 Suomen-mestaruusmitalia.

Voit katsoa julkaisun alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Tom Holland ottaa vuoden aikalisän näyttelemisestä - syynä raskas rooli uutuussarjassa

Lue myös: Laura Voutilainen valmistui terapeutiksi - artisti paljastaa, miten musiikkiuran käy

Lue myös: Tupac Shakur sai tähden Walk of Famelle - rap-artistin kuolemasta 26 vuotta

Kilpailut

Uusimmat