Kuva: AOP

Hailey Bieber pyytää fanejaan jättämään Selena Gomezin rauhaan

14.06.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hailey Bieber ja Selena Gomez ovat joutuneet tahoillaan toppuuttelemaan fanejaan.

Malli Hailey Bieber, 26, pytää sosiaalisessa mediassa fanejaan lopettamaan laulajana ja näyttelijänä tunnetun Selena Gomezin, 30, rauhaan.

Gomezin entisen puolison Justin Bieberin kanssa naimisissa olevan mallin faneilleen esittämä pyyntö tulee lähes kolme kuukautta sen jälkeen, kun kaksikko lyttäsi julkisuudessa velloneet huhut heidän välisestä riidastaan.

"Jos jätät ilkeitä tai töykeitä kommentteja puolestani jonkun julkaisuihin, haluan sinun tietävän, etten tule koskaan hyväksymään vihamielisiä, inhottavia tai ilkeitä kommentteja", Bieber kirjoitti hiljattain Instagram-tarinassaan.

"Jos olet osallinen sellaiseen, olet osa sellaista kulttuuria, johon en halua kuulua. Ole kiltti tai älä sano mitään", Bieber summasi kirjoituksessaan.

Gomez julkaisi vastaavan julkaisun omalla sosiaalisen median tilillään maaliskussa, jossa hän niin ikään pyysi fanejaan lopettamaan Bieberiin kohdistuneen ilkeämielisen kommentoinnin.

"Tämä ei ole sellaista, jonka takana voisin seistä. Kenenkään ei pitäisi koskaan joutua kokemaan vihaa tai kiusaamista. Olen kiltteyden puolella ja haluan tämän todella loppuvan", Gomez kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Kylie Jennerin uskottiin pilkkaavan Selena Gomezia - nyt hän itse kommentoi tapausta

Lue myös: Selena Gomezin mielestä kohukuva Hailey Bieberin kanssa ei ole iso juttu - sivuutti aiheen nopeasti haastattelussa

Lue myös: Ero Justin Bieberistä murensi Selena Gomezin - rankka palaute sai laulajan ahdistumaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat