Kuva: AOP

Drena De Niro poikansa kuolemasta: "Joku myi hänelle fentanyylilla terästettyjä tabletteja"

06.07.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Leandro De Niro Rodriguez menehtyi 19-vuotiaana.

Hiljattain menehtynyt Leandro De Niro Rodriguez menehtyi äitinsä Drena De Niron, 51, mukaan nautittuaan fentanyylilla terästettyjä tabletteja. Leandro oli kuollessaan 19-vuotias. Leandron isoisä on näyttelijä Robert De Niro, 79.

"Joku myi hänelle fentanyylilla terästettyjä tabletteja. Myyjä tiesi niiden olleen terästettyjä, mutta hän myi niitä silti", Drena kirjoittaa Instagram-julkaisunsa kommenttiosiossa.

Leandro löydettiin New Yorkissa sijaitsevasta asunnosta tiedottomassa tilassa heinäkuun 2. päivä. Hänet todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Fentanyyli on voimakas opioidi, jota käytetään erityisesti vaikean kivun hoitoon. Fentanyyliin liittyvät kuolemat ovat lisääntyneet viime vuosina huomattavasti Yhdysvalloissa. Helsingin Sanomien mukaan vuonna 2021 fentanyylin yliannostukseen liittyvät kuolemat ovat jopa kolminkertaistuneet.

Leandro tunnettiin isoisänsä ja äitinsä tavoin näyttelijänä. Hän esiintyi muun muassa vuonna 2018 A Star Is Born -elokuvassa yhdessä äitinsä kanssa. Hän näytteli myös vuonna 2005 ilmestyneessä The Collection -elokuvassa sekä vuonna 2018  ilmestyneessä Cabaret Maxime -elokuvassa.

Lue myös: Drena De Niro puhuu poikansa kuolemasta - 'Et ansainnut kuolla tällä tavalla'

Lue myös: Robert De Niro suree lapsenlapsensa kuolemaa - "Pyydämme yksityisyyttä"

Lue myös: Robert De Niron lapsenlapsi Leandro De Niro Rodriguez on kuollut

Lähteet: E! News, Helsingin Sanomat, Päihdelinkki

Kilpailut

Uusimmat