Kuva: AOP / Shutterstock

Voimistelija Olivia Dunne tienaa huimia summia yhdestä somepostauksesta

09.07.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Olivia Dunne on kasvattanut sosiaalisen median yleisöään nuoresta lähtien.

Voimistelija ja sosiaalisen median vaikuttaja Olivia Dunne, 20, on yliopistourheilun kattojärjestö NCAA:n parhaiten palkattu naisurheilija. Dunne vieraili hiljattain Full Send -podcastissa, jossa yhdeksi aiheeksi nousi muun muassa urheilijalle maksetut palkkiot sosiaalisen median julkaisuista. 

- En yleensä puhu rahasta. Voin sanoa summan olevan kuusinumeroinen, Dunne toteaa suutimmasta saamastaan palkkiosta. 

Dunne paljastaa suurimman korvauksen olleen yli 500 000 dollaria, eli yli 450 000 euroa. 

- Kyllä, olen todella onnekas. Siis summa on minulle järjetön, Dunne pohtii. 

Hiljattain Sports Illustrated -julkaisussa poseeraaneella urheilijalla on Instsgramissa yli neljä miljoonaa seuraajaa. TikTokissa Dunnella on puolestaan yli seitsemän miljoonaa seuraajaa. 

Dunne kertoo haastattelussa, ettei valitse yhteistöitään palkkion perusteella. Hän toteaa tekevänsä ainoastaan sellaisia yhteistöitä, jotka "tuntuvat oikealta."

NCAA on mahdollistanut urheilijoilleen tienata erilaisten yhteistöiden ja sponsorisopimusten avulla heinäkuusta 2021 lähtien. Mahdollisuuden auettua Dunnesta tule eniten tienaava NCAA:n naisurheilija.

- En tiennyt sosiaalisen median yleisöä kasvattessani, että tämä sääntö tulisi muuttumaan. Rupesin kasvattamaan yleisöäni jo 10-vuotiaana, sillä minusta se on kivaa, Dunne toteaa haastattelussa.

Dunnella on vielä vuoden verran opintoja jäljellä, mutta valmistumisensa jälkeen urheilija haluaisi työllistyä yrittäjänä.

- Rakastan tehdä töitä eri tuotemerkkien kanssa ja minusta tuntuu, että ajan myötä olen oppinut todella paljon brändien kanssa työskentelystä, haluan ehdottomasti jonain päivänä oman tuotteen tai jotain sellaista, urheilija summaa tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Lue myös: Kylie Jenner ei ole enää Instagramin seuratuin nainen - uusi hallitsija ei itse edes käytä sovellusta

Lue myös: Ranska puuttuu sosiaalisen median filttereiden käyttöön - rajoituksia tulossa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat