Kuva: AOP

Aaron Carter on päässyt haudan lepoon - kaksoissisko säilytti tuhkia kotonaan kuukausia

13.08.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Aaron Carter menehtyi viime marraskuussa 34-vuoden ikäisenä.

Viime marraskuussa menehtynyt muusikko Aaron Carter on päässyt haudan lepoon.

Rap-artistin kaksoissisko Angel Carter, 35, kertoo People-julkaisun haastattelussa pitäneensä edesmenneen veljensä tuhkat kotonaan, mutta teki kuitenkin äskettäin päätöksen haudata veljensä tuhkat hautausmaalle.

- Minulla on hänet täällä, Angel kertoi heinäkuussa julkaisulle ennen muistotilaisuutta.

- Muutaman kuukauden ajan hänen kuolemansa jälkeen se oli viimeinen mahdollisuuteni suojella häntä. En halua kenenkään tekevän mitään outoa hänelle. Ensi viikolla hautaan hänet, Angel totesi heinäkuisessa haastattelussa.

- En voi luottaa siihen, ettei kukaan käyttäisi häntä hyväkseen. Joten se oli viimeinen rakkauden tekoni, hän jatkoi.

Angelin mukaan hänestä tuntui siltä, että hänen oli katsottava veljensä perään tämän menehtymisen jälkeen. Aaronin ja Angelin isoveli on Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu laulaja Nick Carter.

- Kaksosen menettäminen on epätodellinen kokemus. Hän on osa minua. Silloin kun hän kuoli, minulle tuli tunne, että minun täytyy mennä hänen asuntoonsa, tuoda hänet kotiin ja suojella häntä, Angel kuvaili.

Angelin mukaan kuuluisuus ja rikkaus sai perheen otteeseensa. Aaron kamppaili elämänsä aikana muun muassa päihdeongelmien kanssa.

- Hän halusi niin kovasti olla onnellinen. Hän taisteli viimeiseen asti, mutta hänellä oli liikaa ongelmia korjattavaksi. Hänestä tuli henkilö, jota emme enää tunnistaneet. En usko hänen tunnistaneen edes itse itseään, Angel totesi.

Aaronin todettiin menehtyneen hukkumalla, mutta hänen kuolemaansa vaikuttivat myös hänen elimistöstään löytyneet päihteet. Hänen verestään löytyi alpratsolaamia, eli Xanaxia, joka tunnetaan Suomessa kauppanimillä Alprazolam, Alprox sekä Xanor. Lisäksi Carterin elimistöstä löytyi jäänteitä muun muassa jäähdytysaineena käytettävästä difluorietaanista.

Aaron menehtyi 34-vuotiaana.

Artisti nousi julkisuuteen vuonna 1997 julkaistessaan ensimmäisen albuminsa. Viimeisimmän albuminsa muusikko julkaisi vuonna 2018.

Carterilla on marraskuussa 2021 syntynyt poikalapsi yhdessä entisen puolisonsa Melanie Martinin kanssa.

Lue myös: Aaron Carterin kuolinsyy on selvinnyt

Lue myös: Aaron Carterin manageri kertoo laulajan viimeisistä päivistä - 'Näytti erittäin laihalta ja väsyneeltä'

Lue myös: Hilary Duff muistelee ex-poikaystäväänsä, 34-vuotiaana kuollutta Aaron Carteria: "Elämä oli sinulle rankkaa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat