Kuva: AOP / Shutterstock / AOP / Shutterstock

Salma Hayek on Linda Evangelistan pojan äitipuoli - huippumalli suitsuttaa näyttelijää

14.08.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Linda Evangelistan 16-vuotias poika kasvaa maalmantähtien ympäröimänä, mutta entinen huippumalli ei halua kasvattaa etuoikeutettua lasta.

Entinen huippumalli Linda Evangelista, 58, on kertonut Voguen haastattelussa, millaista on jakaa vanhemmuus yhdessä näyttelijä Salma Hayekin, 56, kanssa. Evangelistalla ja hänen entisellä puolisollaan, liikemies François-Henri Pinaultilla on 16-vuotias poika Augustin James Evangelista. Pinault on nykyisin naimisissa Hayekin kanssa.

Hayek ja Pinault ovat olleet naimisissa 14 vuoden ajan ja heillä on 15-vuotias tytär Valentina Paloma Pinault.

Evangelistan mukaan Hayk on esimerkiksi auttanut Evangelistaa tämän sairastuttua.

- Olin sairaana. Salma hyppäsi lentokoneeseen tyttärensä kanssa, tuli tänne ja valmisti kiitospäivän illallisen, Evangelista kertoo.

Evangelistan mukaan Hayek loihti illallispöytään meksikolaista kanaa ja tryffeliperunoita.

- Hän vietti koko päivän keittiössä kokkaamassa ilman apua. Loppuvaiheessa lapset auttoivat häntä. Hän järjesti pidot - kauniin, kauniin illallisen. Kerroin hänelle, etten ollut viettämässä kiitospäivää, sillä en voinut hyvin. Hän vastasi: 'oi, kyllä sinä olet, olen tulossa.' Ja yhtäkkiä hän oli paikalla, Evangelista summaa.

Evangelista kertoo haastattelussa ajatuksistaan teini-ikäisen kasvattamisesta. Urheilutapahtumia rakastavat äiti ja poika istuvat muiden fanien tavoin katsomossa seuraamassa otteluita. Evangelistan mukaan kuuluisten vanhempien lapsen on myös opittava esimerkiksi jonottamaan muiden ihmisten tavoin.

- Kävimme muutama viikko sitten Chanelilla ostamassa lahjaa ja meidän oli jonotettava puoli tuntia päästäksemme sisään. Hän kysyi, eikö minulla olisi ketään, jolle voisin soittaa. En halua etuoikeutettua lasta, entinen huippumalli toteaa.

Hayek on jakanut sosiaalisessa mediassa yhteisiä hetkiä Augustin kanssa. Vuonna 2021 näyttelijä jakoi yhteiskuvan Augustin kanssa, kun perhe oli suunnannut viettämään viikonloppua veneretkelle.

"Täältä tulee viikonloppu", Hayek kirjoitti julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Salma Hayekin tytär yllätti punaisella matolla - pukeutui samaan iltapukuun kuin äitinsä vuonna 1997

Lue myös: Salma Hayek säihkyi kuin Tuhkimo uuden animaatioelokuvan ensi-illassa

Lue myös: Epäonnistuneen kauneusoperaation vuoksi julkisuudesta vetäytynyt Linda Evangelista palasi catwalkille

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat