Kuva: AOP / AOP / Shutterstock

Onko miljardöörien tappelutapahtuma peruttu? Mark Zuckerberg uhoaa olevansa valmis siirtymään sanoista tekoihin

15.08.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elon Musk ja Mark Zuckerberg ovat uhonneet kohtaavansa toisensa tappelussa.

Facebookin perustajana ja Meta-yhtiön toimitusjohtajana tunnettu Mark Zuckerberg, 39, uhoaa olevansa valmis siirtymään sanoista tekoihin, mitä tulee hänen ja teknologiamiljardööri Elon Muskin, 52, väliseen tappeluun. Kaksikon on ollut tarkoituksena kohdata toisensa tappelun merkeissä Italiassa. Zuckerbergin mukaan Musk ei tunnu olevan valmis tappeluun.

Zuckerberg on moittinut Threads-sovelluksessa julkaisemassaan tekstissä taistelupariaan.

"Uskon, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että Elon ei ole tosissaan ja on aika siirtyä eteenpäin. Tarjosin oikeaa päivämäärää. Dana White tarjoutui tekemään ottelusta virallisen hyväntekeväisyysottelun", Zuckerberg toteaa kirjoituksessaan viitaten yhdysvaltalaisen vapaaottelujärjestön UFC:n pääjohtajana toimivaan Dana Whiteen.

Zuckerbergin mukaan Musk ei ole vahvistanut ottelun päivämäärää ja tarvitsee leikkauksen ennen varsinaista ottelua.

"Elon ei vahvista päivämäärää ja sanoo tarvitsevansa leikkauksia. Nyt hän pyytää harjoituskierrosta takapihallani. Jos Elon aikoo tosissaan osallistua oikeaan tapahtumaan, hän tietää, mistä minut tavoittaa. Muussa tapauksessa on aika jatkaa eteenpäin", Zuckerberg summaa.

Muskin ja Zuckerbergin on ollut määrä otella Roomassa häkkitappelussa toisiaan vastaan. Metan toimitusjohtaja on ehdottanut päivämääräksi elokuun 26:tta päivää. Musk on todennut ottelun näkyvän striiminä sosiaalisen median alusta X:ssä (entinen Twitter).

Musk on kertonut sosiaalisessa mediassa tarvitsevansa leikkauksen ennen miljardöörien ottelua, mutta leikkauksesta toipuminen kestää hänen muukansa muutaman kuukauden.

Lue myös: Mark Zuckerberg paljastaa massiivisen McDonald's-tilauksensa - mukana myös suomalaisten suosikkituote

Lue myös: Elon Musk kertoo olevansa valmis jättämään tehtävät Twitterin toimitusjohtajana - tietyllä ehdolla

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat