Kuva: AOP

Lakko siirtää odotetun Dyyni-elokuvan jatko-osan julkaisua - valkokankaille vasta ensi-vuonna

29.08.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Dyyni: Osa 2 -elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa marraskuussa, mutta elokuvan ensi-iltaa on siirretty kuukausilla eteenpäin.

Näyttelijöiden lakon seurauksena Dyyni: Osa 2 -elokuvan ensi-ilta siirtyy ensi vuoteen. Denis Villeneuven ohjaaman tieteiselokuvan oli määrä saada ensi-iltansa marraskuussa, mutta elokuvan julkaisua on siirretty ensi vuoteen, sillä meneillään olevan lakon vuoksi näyttelijät ovat estyneitä markkinoimaan projektejaan. Elokuvan uusi ensi-ilta on maaliskuun 15. päivä.

Dyyni: Osa 2 -elokuva on jatkoa vuonna 2021 ensi-iltansa saaneelle Dyyni-elokuvalle. Elokuvat perustuvat vuonna 1965 ilmestyneeseen kirjailija Frank Herbertin samannimiseen teokseen.

Ensimmäinen Dyyni-elokuva oli ilmestyessään menestys. Elokuva on palkittu muun muassa kuudella Oscar-palkinnolla sekä parhaan musiikin Golden Globe -palkinnolla. Ensimmäisen osan tapaan myös Dyyni: Osa 2 -elokuvan musiikista vastaa elokuvamusiikin suurnimi Hans Zimmer.

Elokuvan jatko-osaa tähdittävät muun muassa Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh sekä Dave Bautista.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Odotetun Dyyni-elokuvan jatko-osan uunituore traileri on vihdoin täällä - "Kylmiä väreitä alusta loppuun saakka"

Lue myös: Hittielokuva saa vahvistetusti jatkoa - ainakin yksi tutuista nimistä mukana

Lue myös: Sci-fi-elokuvan kuvaukset pelottivat Jason Momoaa - paljastaa syyn tuoreessa haastattelussa

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat