Kuva: AOP

Miley Cyrus sanoo, ettei hän tehnyt penniäkään massiivisella Bangerz-kiertueellaan - "Se oli investointi itseeni"

06.09.2023 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Cyrus kertoo, että hän halusi panostaa näyttävään kiertueeseensa täysillä.

Supertähti Miley Cyrus, 30, on avannut TikTok-tilillään yksityiskohtaisesti uransa eri vaiheita. Hän teki vuonna 2014 kiertueen Bangerz-albuminsa tiimoilta, joka muistetaan sen räväköistä ja kokeellisista elementeistään. Vuonna 2013 julkaistu Bangerz-albumi on yksi Cyrusin tunnetuimpia albumikokonaisuuksia ja se sisältää muun muassa megahitit Wrecking Ball ja We Can't Stop.

Bangerz-kiertueella nähtiin monia näyttäviä elementtejä: oli Cyrusin kieltä esittävä liukumäki, isoja pehmoleluja ja jättimäisiä sänkyjä. Cyrus myös poistui lavalta ratsastaen isolla ilmaan nousseella hot dogilla.

- Se oli investointi itseeni. Monet niistä ideoista olivat niin outoja, etteivät monet halunneet tukea minua niiden tekemisessä, hän kertoo.

Cyrus kertoo, ettei hän lopulta itse hyötynyt kiertueesta rahallisesti, sillä hän halusi panostaa niin kovasti esityksen laatuun. 

- En tehnyt penniäkään kiertueen avulla, sillä halusin sen olevan erinomainen. Kaikki kyselivät, että miksi teen sata keikkaa ilman, että tienaan siitä. Sanoin, että kaikkein mieluiten investoin itseeni, joten maksoin sen kaiken ja tein siitä juuri sellaisen kuin minä ja fanini ansaitsimme, Cyrus selittää.

Voit katsoa videon alta tai painamalla tästä.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 30

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Lue myös: Miley Cyrusin uusi kappale sai fanit herkistymään - "Pakkoa sanoa, että itken"

Lue myös: Miley Cyrusin äiti meni naimisiin Pako-sarjan tähden kanssa

Lue myös: Miley Cyrus ymmärsi vasta aikuisena, kuinka pahasti hänet nuorena tuomittiin - "Kannoin syyllisyyttä ja häpeää"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat