Kuva: AOP

Viihdemaailman rikkaimmat pariskunnat listattiin - kärkisijalla Salma Hayek puolisonsa kanssa

07.09.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Viihdemaailmasta tutut pariskunnat ovat kerryttäneet uransa aikana mittavia omaisuuksia.

Viihdemaailmasta löytyy pariskuntia, jotka ovat kartuttaneet uransa aikana mittavan omaisuuden. Uutissivusto CEO World Magazine on listannut varakkaimmat pariskunnat, jotka ovat tuttuja viihdemaailmasta. Listalta löytyy niin näyttelijöitä, muusikoita kuin elokuvaohjaajiakin.

1. Salma Hayek ja François-Henri Pinault (7,2 miljardia dollaria)

Varakkain pari on näyttelijä Salma Hayek, 57, yhdessä puolisonsa François-Henri Pinaultin, 61, kanssa. Pinault on toiminut muun muassa useita luksusmerkkejä omistavan Kering-yrhtiön toimitusjohtajana. Kering omistaa muun muassa Guccin, Balenciagan, Bottega Venetan, Yves Saint Laurentin sekä Alexander McQueenin.

(kuva: AOP)

2. Steven Spielberg ja Kate Capshaw (5,4 miljardia dollaria) 

Elokuvaohjaaja Steven Spielberg, 76, on tehnyt urallaan lukuisia menestyselokuvia, jotka ovat kasvattaneet myös Spielbergin omaisuutta. Spielbergin vaimo Kate Capshaw, 69, on puolestaan tehnyt uran näyttelijänä.

(kuva: AOP)

3. Oprah Winfrey ja Stedman Graham (3,51 miljardia dollaria) 

Televisiojuontaja Oprah Winfrey, 69, on aloittanut uransa uutisankkurina jo 1970-luvulla. Omaa nimeään kantavaa The Oprah Winfrey Show -keskusteluohjelmaa lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Winfreyn puoliso Stedman Graham, 72, tunnetaan liikemiehenä, kouluttajana, kirjailijana ja julkisena puhujana.

(kuva: AOP / Shutterstock)

4. Holly Valance ja Nick Candy (2,2 miljardia dollaria) 

Näyttelijä Holly Valance, 40, ja hänen puolisonsa Nick Candy, 50, ovat varakkaimpien julkkisparien neljännellä sijalla. Valance on australialainen näyttelijä ja laulaja, joka tunnetaan erityisesti roolistaan Neighbours-saippuasarjassa. Candy omistaa veljensä kanssa luksusasuntoja välittävän yrityksen, jonka myötä he ovat kerryttäneet itselleen miljardiomaisuuden.

(kuva: AOP / Shutterstock)

5. Beyoncé Knowles ja Jay-Z (1,8 miljardia dollaria) 

Musiikkimaailman superpari Beyoncé Knowles, 42, ja rap-artisti Jay Z, 53, ovat niittäneet mainetta ja mammonaa menestyksekkäällä muusiikkiuralla. Beyoncé on muun muassa kaikkien aikojen eniten Grammy-palkintoja saanut artisti. Hänet on palkitu uransa aikana kaikkiaan 32:lla Grammy-palkinnolla.

Myös Jay-Z on yksi kaikkien aikojen palkituimmista artisteista. Hän on jaetulla kymmenennellä sijalla yhdessä rap-artisti Kanye Westin, 45 kanssa. Molemmilla artisteilla on 24 Grammy-palkintoa.

(kuva: AOP)

6. Janet Jackson ja Wissam Al Mana (1,18 miljardia dollaria)

Varakkaimpien pariskuntien listalta löytyvät myös muun muassa laulaja Janet Jackson, 57, ja hänen puolisonsa, liikemies Wissam Al Mana, 48. Al Mana on qatarilaislähtöinen liikemies ja hän toimii Al Mana Retail Groupin johtajana.

(kuva: AOP)

7. David Beckham ja Victoria Beckham (800 miljoonaa dollaria) 

Entinen jalkapalloilija David Beckham, 48, on tehnyt pitkän uran huippujalkapalloilijana. Nykyisin Beckham omistaa muun muassa Inter Miami- ja Salford City -jalkapallojoukkueet. Victoria Beckham, 49, nousi maailmanmaineeseen 90-luvun hittibändi Spice Girlsin jäsenenä. Nykyisin hän tekee uraa muotisuunnittelijana.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

8. Tom Brady ja Gisele Bündchen (650 miljoonaa dollaria) 

Amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajana tunnettu Tom Brady, 46, ja hänen entinen puolisonsa, huippumalli Gisele Bündchen, 43, ovat kerryttäneet satojen miljoonien dollareiden omaisuuden. Pariskunnan tiet ovat kuitenkin erkaantuneet ja pariskunta onkin hakenut avioeroa lokakuussa 2022.

(kuva: All Over Press)

9. George Clooney ja Amal Clooney (550 miljoonaa dollaria) 

Näyttelijä George Clooney, 62, on naimisissa juristina toimivan Amal Clooneyn, 45, kanssa. Vuonna 2014 avioituneella pariskunnalla on varoja puolen miljardin dollarin edestä.

(kuva: AOP)

10. Elton John ja David Furnish (548 miljoonaa dollaria)

Muusikko Elton John, 76, ja elokuvaohjaaja David Furnish, 60, ovat tahoillaan tehneet mittavan uran, joten pariskunta on viihdemaailman 10. varakkain pariskunta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Blackie on maailman rikkain kissa - peri miljoonien omaisuuden omistajaltaan

Lue myös: Maailman rikkaimmat näyttelijät listattiin - ensimmäisellä sijalla yllätysnimi

Lähde: CEO World, Celebrity Net Worth

Kilpailut

Uusimmat