Kuva: MTV

The Harlins jatkuu marraskuussa - "Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä"

15.10.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Renny ja Johanna Harlinin, sekä Cocon elämää päästään seuraamaan jälleen.

Renny ja Johanna Harlinin, sekä heidän tyttärensä Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja jatkuu kolmannen kauden voimin 8. marraskuuta. MTV Katsomossa.

Kauden teemoja ovat työ- ja perhe-elämän yhdistäminen, äitiys, Rennyn isyys sekä suhteessa poikaansa Luukakseen että Cocoon ja Luukaksen urakehitys isänsä jalanjäljissä. Rennyn iso työtilaus The Strangers -elokuvan ohjaajana on kuljettanut Harlinien perheen Bratislavaan. Johannan on tarkoitus toimia tuottajana ja Luukaksen apulaisohjaajana. Myös Coco ja Myy-koira kulkevat kaikkialle mukana. Miten vauva-arki onnistuu kulisseissa ja Bratislavan kuvausolosuhteissa?

"Meille tämä kolmas kausi on hyvin henkilökohtainen ja paljas. Tuntuu silti hyvältä jakaa vaikeampiakin hetkiä ja näyttää, että elämä ei aina täälläkään ole pelkkää kukkaniityillä tanssimista. Kolmas kerta toden sanoo käy toteen tavoilla, joita emme voineet ennalta edes aavistaa", Renny ja Johanna Harlin kertovat MTV:n tiedotteessa.

"Opettelemme perhe-elämää meidän tyylillä. Coco täyttää päivämme ilolla ja rakkaudella, mutta elokuvaprojektit vaativat enemmän kuin koskaan. Ja tietenkin, taas muutetaan uuteen kotiin. Suuret elämänmuutokset, kasvavat unelmat, onnistumisen hetket ja haasteet käydään kaikki läpi tulevalla kaudella. Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä."

The Harlins jatkuu marraskuussa. (kuva: MTV)

Lue myös: Samuel L. Jackson haluaisi tehdä jatko-osan Renny Harlinin ohjaamalle elokuvalle

Lue myös: Renny Harlin palaa haielokuvien pariin - tuotannossa mukana Kiss-legenda

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin Coco-tytär täytti vuoden - suloinen julkaisu täyttyi onnitteluista

Kilpailut

Uusimmat