Kuva: AOP / Atte Kajova

Ylen Puoli seitsemän -ohjelman uusi juontaja on valittu

16.10.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Anniina Valtosen tilalla nähdään nyt Lloyd Libiso.

Toimittaja Lloyd Libiso on Ylen Puoli seitsemän -ohjelman uusi juontaja. Libiso hyppää vanhempain vapaalle jäävän Anniina Valtosen sijaiseksi ensimmäisen kerran perjantaina 3. marraskuuta.

”On äärettömän suuri kunnia sijaistaa Anniinaa, joka on yleisön rakastama ja Venla-palkittu esiintyjä. Perhosia on vatsassa ja odotan jännityksellä suoria lähetyksiä, ihmisten tapaamista ja tarinoiden kuulemista – ja tietysti Puoli seiskan pinkille sohvalle pääsemistä”, Libiso iloitsee Ylen tiedotteessa.

Libiso tunnetaan muun muassa YleX Viikonlopusta ja Yle Areenan Inttistoorit-podcastista. Myös livetapahtumpien ja suorien lähetysten juontaminen on hänelle tuttua, mutta viikoittaisen suoran lähetyksen tekeminen on hänelle uutta.

”Aion tehdä kotiläksyni hyvin. Perehtyä vieraisiin ja tutustua työporukkaan, jonka tiedän erittäin mahtavaksi ja ammattitaitoiseksi. Aion kuulla myös YleX:n kuulijoita ja pohtia, miten voisin tuoda lisää nuorten ääntä Puoli seiskaan. En ole koskaan odottanut viikonloppuja näin paljon. Olisipa jo perjantai!”

Olli-Pekka Kursi nähdään Libison aisaparina ohjelmassa. Maanantaista torstaihin ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Puoli seitsemän Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa maanantaista perjantaihin klo 18.30.

Lue myös: The Harlins jatkuu marraskuussa - "Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä"

Lue myös: Uudessa kotimaisessa elokuvassa yhdeksän kummallista ihmiskohtaloa kietoutuu toisiinsa maantien varressa

Lue myös: Yllättävä käänne: Yksi pareista päättää jättää Amazing Race -kisan kesken

Kilpailut

Uusimmat