Kuva: AOP

Kehutun The Bearin tarina ei ole ohi - kolmas tuotantokausi on tilattu

08.11.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pääosassa nähdään Jeremy Allen White ja Ayo Edebiri.

Kriitikoidenkin kehuma draamakomedia The Bear saa jatkoa, sillä Disneyn omistama FX-kanava on tilannut sarjasta kolmannen tuotantokauden. Sarjaa tähdittävät muun muassa Jeremy Allen White, Ayo EdebiriEbon Moss-Bachrach, Lionel BoyceAbby Elliott ja Matty Matheson. Sarjan on luonut ja ohjannut Christopher Storer.

Sarja sijoittuu Chicagon ravintolamaailmaan. Viime kaudella Carmy (White) ja Sydney (Edebiri) keskittyivät avaamaan oman ravintolansa. Samalla päähenkilöiden perhesuhteisiin syvennyttiin entisestään.

- The Bear, joka yllätti yleisön ensimmäisellä tuotantokaudellaan vain saavuttaakseen vielä suurempia korkeuksia toisella kaudella, on tullut kulttuuriseksi ilmiöksi, kehuu FX:n viihdejohtaja Nick Grad.

- Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Christopher Storerin, Joanna Calon, Josh Seniorin ja muun luovan tiimin kanssa sekä loistavien näyttelijöiden Jeremy Allen Whiten, Ayo Edebirin ja Ebon Moss-Bachrachin kanssa. Se, mitä he ja koko työryhmä ovat tehneet, on todella merkittävää, ja me ja kumppanimme Hulussa liitymme faneihin odottamaan innolla The Bear -tarinan seuraavaa lukua.

Sarja on nähtävillä Disney+-palvelussa. Kolmas kausi ilmestynee ensi vuonna. 

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat