Kuva: AOP / Pasi Murto

MTV: Mikael Gabriel mukaan ravintolabisnekseen - avaa kymmeniä pilvipizzeroita ympäri Suomen

10.11.2023 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mikael Gabriel kertoi suunnitelmistaa MTV: Huomenta Suomessa.

Artisti Mikael Gabriel, 33, kertoi perjantaiaamun Huomenta Suomi -ohjelmassa lähtevänsä mukaan ravintolabisnekseen. Kertomansa mukaan hän avaa lähes 30 pilvipizzeriaa ympäri Suomen. 

– Lähden ravintolabisnekseen isosti. Gabrielin pizza aukeaa tiistaina. Minut nähdään ehdottomasti myös pizzanpaistajan hommissa. Rakastan pizzaa ja varsinkin tehdä sitä. Enemmän olen kuitenkin ravintolamoguli kuin kokki. Se sopii habitukseeni paremmin, artisti kertoi Huomenta Suomen haastattelussa.

Fyysisesti ravintoloihin ei pääse sisään. Ne löytyvät pelkästään Wolt-sovelluksesta. Ravintoloista pohjoisin sijaitsee Rovaniemellä. 

Ravintolabisneksen lisäksi Mikael Gabriel tekee edelleen myös uraa musiikin maailmassa. Hän julkaisi tänään myös uuden kappaleen, Ruotsinlaiva. Kyseessä on hänen ensimmäinen julkaisunsa yli vuoteen. 

Tiedotteen mukaan jo pitkään artistin työpöydällä ollut kappale sai lopullisen muotonsa paljon mediassa huomiota saaneen, Atlantin yli soutaneen Jari Saarion tarinan inspiroimana, joka symboloi artistin mukaan koko maapallon tämänhetkistä tilaa.

- Seurasin tosi vaikuttuneena Jarin huimaa matkaa Atlantilla ja sen seurauksena mieleeni tuli jo pidemmän aikaa olemassa ollut biisiaihio, joka alkoi tuntumaan nyt syksyllä tosi monella tasolla ajankohtaiselta. Vaikka Ruotsinlaivan tekstissä puhutaan lapsuuden peloista uppoavaa laivaa kohtaan, sen syvempi tarkoitus peilaa oikeastaan huolta koko maapallon tilasta. Tuntuu, kuin olisimme tällä hetkellä kaikki yhdessä isossa laivassa, jossa välillä yritämme harhauttaa huolestuneet ajatuksemme muualle, mutta lopulta mielen valtaa epävarmuus siitä, mitä huominen tuo tullessaan.

- Samanlaisia tuntemuksia meissä suomalaisissa herätti myös Jarin hurja matka. Ollaan siis vähän kuin kaikki samassa isossa veneessä, jonka liikehdintää emme täysin pysty hallitsemaan. Tärkeintä on kuitenkin pitää yhtä ja uskoa parempaan tulevaan, Mikael Gabriel taustoittaa.

Biisin pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Mikael Gabrielin asuntoon luikerteli kuumottava vieras - "Vieläkin shokissa"

Lähde: MTV, Universal Music

Kilpailut

Uusimmat