Kuva: Getty

Brad Pittin ja Angelina Jolien tähdittämästä menestyselokuvasta tehdään tv-sarja

18.11.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pittin ja Jolien tähdittämä elokuva oli vuonna 2005 valtava menestys ja tuotti maailmanlaajuisesti satoja miljoonia dollareita. Nyt sen pohjalta tehdään sarja.

Prime Video julkaisee Mr. & Mrs. Smith -sarjan 2. helmikuuta 2024. 

Mr. & Mrs. Smith on Donald Gloverin ja Francesca Sloanen luomus, ja se pohjautuu vuonna 2005 julkaistuun samannimiseen elokuvaan, jota tähdittivät Angelina Jolie ja Brad Pitt.

Sarjassa John Smithin roolissa nähdään Donald Glover ja Jane Smithin roolissa Maya Erskine.

Uudessa Mr. & Mrs. Smith -sovituksessa kaksi täysin tuntematonta henkilöä saa ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä salaperäiseen vakoojatoimistoon. He astuvat maailmaan, joka on täynnä vakoilua, maailmanmatkoja sekä ylellistä elämää upeassa asunnossa Manhattanilla. Mutta millainen varjo lankeaa näiden unelmien vastapainoksi? Henkilöt sitoutuvat järjestettyyn avioliittoon ja vaihtavat nimensä John ja Jane Smithiksi. Uusien identiteettiensä turvin he suorittavat viikoittain vaarallisia tehtäviä, mutta peitetarina mutkistuu, kun pintaan alkaan nousta aitoja tunteita. Mutta kumpi on vaarallisempaa: agentin ura vai avioliitto?

Pittin ja Jolien tähdittämä elokuva oli vuonna 2005 valtava menestys ja tuotti maailmanlaajuisesti satoja miljoonia dollareita. Kyseisen elokuvan kuvauksissa Pitt ja Jolie rakastuivat ja olivat lopulta yhdessä yli 10 vuotta. 

Lue myös: Tiesitkö? Brad Pittin tähdittämä menestysleffa on maailman kallein kauhuelokuva

Lue myös: Angelina Jolie väittää Brad Pittin kuristaneen yhtä lapsista lentokonevälikohtauksen aikana

Lue myös: Angelina Jolien hiustyyli on täydellinen valinta heille, jotka eivät halua valita joko blondia tai brunettia

Kilpailut

Uusimmat