Kuva: Youtube

Disney-pomo selittelee Marvel-suurelokuvan floppia - nostaa esille varsinkin yhden asian

03.12.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disney omistaa Marvel-yhtiön, jonka uutuuselokuva The Marvels ei ole yltänyt odotuksiin.

Marvel-universumin uusin elokuva The Marvels ei ole suorittanut odotetusti lippukassamagneettina. Tällä hetkellä elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti alle 200 miljoonaa dollaria, vaikka sen tekeminen maksoi yli 200 miljoonaa.  The Marvels julkaistiin 8. marraskuuta.

Disneyn pomo Bob Iger pohti elokuvan floppaamista New York Times’ DealBook Summit -tapahtumassa. Disney omistaa Marvel-yhtiön.

Mies nosti esille muun muassa koronapandemia-ajan.

- The Marvels kuvattiin koronapandemia-aikana. Paikan päällä ei ollut tarpeeksi valvojia, jotka tarkastaisivat jatkuvasti, että asiat saadaan tehtyä joka päivä, Iger sanoi. 

Marvel-elokuvat ovat jo vuosia olleet valtavia kassamagneetteja, mutta taantuminen on havaittavissa. Onko supersankarielokuvien aika ohi?

- En tiedä, saako studio koskaan enää sellaisia lukuja kuin ennen. Olemme tulleet tilanteeseen, jossa elokuvan on tuotettava miljardi dollaria ja jos se ei tee niin, olemme pettyneitä. Ehkä meidän pitäisi olla realistisempia. 

Monen fanin mielestä Marvel-elokuvia ja -sarjoja tehdään tällä hetkellä liikaa ja katsojat kokevat "supersankariähkyä"

- En kuitenkaan aio pyydellä anteeksi, että olemme tehneet niin paljon jatko-osia. Jotkut ovat pärjänneet loistavasti ja ne ovat olleet hyviä elokuvia. 

- Aiomme tuottaa elokuvia jatkossakin. Mutta annamme vihreää valoa ainoastaan niille, joissa tarina on sellainen, että se on tarpeeksi arvokas kerrottavaksi. 

The Marvels on tällä hetkellä elokuvateattereissa.

Lue myös: Euphoria-tähti Sydney Sweeney hyppää Marvel-supersankareiden maailmaan

Lue myös: Koskettava tarina toisesta maailmansodasta nousi Netflixin katsotuimmaksi - näyttelijänä Marvel-tähti

Lue myös: Marvel-universumin suurelokuva floppasi avausviikonloppunaan

Lähde: The Marvels

Kilpailut

Uusimmat