Kuva: Senja Rapila

IL: Suosikkihahmo jättää Salatut elämät: "Olisi kiva tehdä jotain, jossa olisi samanikäisiä ihmisiä"

05.01.2024 08:47 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Maija-Liisa Peuhu on ollut mukana Salkkareissa jo 25 vuotta.

Suomalaisten rakastamaa Ulla Taalasmaata Salatut elämät -sarjassa näytellyt Maija-Liisa Peuhu, 81, jättää suosikkisarjan, kertoo Iltalehti. Lehden mukaan päätös on syntynyt Peuhun päässä vuosien varrella. Päätöksensä hän ilmoitti tuotannolle keväällä 2022.

– Minulla on tunne, että minut ja Ulla on nähty jo. Olisi kiva tehdä jotain muuta, jotain sellaista, jossa olisi samanikäisiä ihmisiä, heidän ongelmiaan ja hassutuksia, Peuhu kuvailee Iltalehdelle.

Viime vuosien aikana Peuhulla on ollut erilaisia terveysongelmia. Sairastelut ovat osaltaan vaikuttaneet hänen lopettamispäätökseensä. 

– Olen varmasti ollut valtava rasite tuotannolle terveyssyiden takia. Sain vuonna 2015 aivoinfarktin, enkä ole sen jälkeen voinut juosta. Minusta Ullan pitäisi pystyä juoksemaan. Sitten tuli korona ja koronan jälkeen valtava lihassärky, johon luulin kuolevani, Peuhu muistelee.

Peuhu on näytellyt sarjassa 25 vuotta. Viimeisen kerran hänet nähdään ruudussa tammikuussa. Mutta vaikka rooli Ullana jääkin, ei Peuhulla ole aikomusta vielä kokonaan eläköityä. 

– Eläköityminen on niin lopullista, ihan kuin kuolemaa edeltävä asia. Nyt mennään kohti jotain uutta ja tuntematonta, en vain tiedä mitä. Jännityksellä kyllä odotan. Jos ei muuta, vietän aikaa lapsenlapsien kanssa, jotka ovat niin ihania.

Lue myös: MTV: Pitkäaikainen Salkkarit-näyttelijä jättää suosikkisarjan - "Pitää ottaa riskejä"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat