Kuva: AOP

Lionel Richien tytär Sofia on raskaana - ilmoitti asiasta tyylikkäästi muotiraamattu Voguessa

27.01.2024 10:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Pariskunta odottaa tyttöä.

Kun Sofia Richie Grainge meni naimisiin viime vuoden huhtikuussa, olivat ökyhäät koko maailmaa kiinnostava spektaakkeli. Muusikkolegenda Lionel Richien kuopus Sofia meni naimisiin Etelä-Ranskassa musiikintuottaja ja liikemies Elliot Graingen kanssa. Vieraina häissä olivat niin Cameron Diaz kuin Paris Hilton.

Nyt myös ilmoitus raskaudesta on noussut lehtien otsikoihi. Varsinkin Voguen, sillä raskaus ilmoitettiin Sofian tyylille ominaisesti juuri muotiraamatussa kuvauksien kera. 

– Sain tietää olevani raskaana todella aikaisin, Richie Grainge kertoo Voguelle.

– Olin raskausviikolla neljä. Olin matkalla Milanoon muotiviikoille Pradan näytökseen. Tein nopean 24 tunnin vierailun, voin huonosti, mutta en ajatellut sitä sen enempää. Ajattelin sen johtuvan aikaerosta, jatkaa Richie Grainge. 

Palattuaan takaisin Los Angelesiin, oli hänen tarkoitus mennä Ed Sheeranin keikalle miehensä ja kavereiden kanssa seuraavana päivänä. Tiedossa oli juhlintaa ja Richie Graingen kuukautiset olivat muutaman päivän myöhässä, joten hän päätti tehdä raskaustestin. Testi näytti positiivista, mutta viiva oli kotitestissä vain hentoinen. Hänen miehensä haki varmuudeksi vielä kolme testiä ja nekin olivat positiivisia. 

Pari päätti kertoa raskaudestaan vain vanhemmilleen aluksi. 

– Menimme Elliotin vahemmille, jotka asuvat noin viiden minuutin matkan päässä meistä. Minulla oli laatikko, muistaakseni Hermesin laatikko, ja kerroin kaikille ostaneeni Milanon muotiviikoilta heille lahjan. 

Avattuaan laatikon he huomasivatkin siellä olevan kolme positiivista raskaustestiä.

Huhtikuussa 2022 kihlautunut pariskunta odottaa tyttöä. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Sofia Richie meni naimisiin - esittelee upeaa häälookia somessa

Lue myös: Jannan uuden biisin sanoma tiivistyi hetkeen, jossa haastattelu jouduttiin aloittamaan alusta

Lue myös: Sofia Richie paljastaa kauneusgurunsa: isä Lionel Richie antaa parhaimmat kauneusneuvot

Lähde: Vogue UK

Kilpailut

Uusimmat