Kuva: Sara Lehtomaa

Yhtyeet kahmivat eniten ehdokkuuksia Iskelmä Gaalassa

01.02.2024 12:50 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Myös artistit Behm ja Olli Halonen keräsivät useampia ehdokkuuksia.

Suosittu musiikkitapahtuma Iskelmä Gaala järjestetään jälleen 16. helmikuuta. Gaalaa juhlitaan Tampereen Nokia Arenalla ja sen juontajina toimivat Iskelmän Aamuklubin Mikko Siltala ja Timo Virkkula.

Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahmivat yhtyeet. Kuumaa, Portion Boys ja Vesterinen Yhtyeineen saivat kukin neljä ehdokkuutta ja kisaavat myös vuoden iskelmä, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden viihdyttäjä -kategorioissa. Myös artistipuolella kamppailu käy kiivaana, sillä sekä Behm että Olli Halonen ovat molemmat ehdokkaana kolmessa kategoriassa: vuoden iskelmä, vuoden albumi ja vuoden artisti.

”On mahtava nähdä, miten kotimaisen musiikin maailma elää ja muuttuu. Muutama vuosi sitten ihmettelimme sitä, saammeko yhtyekategoriaan edes tarpeeksi ehdokkaita, ja nyt kolme bändiä on ehdokaslistan kärjessä”, Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala iloitsee.

Voit katsoa kaikki ehdokkaat täältä.

Iskelmä Gaalaa juhlitaan helmikuussa. (kuva: Toni Lund)

Yli 25 000 äänestäjää osallistui tammikuussa järjestettyyn Iskelmän vuosiäänestykseen. Yleisö äänestää voittajat seuraavissa kategorioissa: vuoden iskelmä, vuoden albumi, vuoden artisti, vuoden yhtye, vuoden tulokas ja vuoden viihdyttäjä. Gaalassa jaetaan yleisön äänestämien pystien lisäksi Teoston vuoden musiikintekijä -palkinto sekä Iskelmän toimituksen raadin valitsema Pro Iskelmä -palkinto.

Tapahtuman musiikkiesityksistä vastaavat alan huiput Anna Puu, Behm, Elastinen, Erika Vikman, Juha Tapio, Olli Halonen, Suvi Teräsniska, Viivi, Kuumaa, Portion Boys ja Vesterinen Yhtyeineen.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteessä. Katso lisätietoja täältä.

Lue myös: Olli Halonen eli köyhyysrajan alapuolella ennen läpimurtoaan - "Heitänkö koko elämäni hukkaan?"

Lue myös: Arttu Wiskari palkittiin Pro iskelmä -palkinnolla - "Voin kai laskea itseni keskipitkäksi artistiksi"

Lue myös: Olli Halosen maailma romahti, kun Satin Circus floppasi - "Olin 100 prosenttisen varma, että meistä tulee Coldplay"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat