Talent-Markku voittajasta: Ei ravintolat osta tuommoisia!

24.11.2009 07:10 - Eeva Rajala

Talent-kilpailussa sunnuntaina kolmanneksi jäänyt Markku Laamanen ei usko kisan voittajan saavan kovin paljon töitä. Miimikko Miikka Mäkelä voitti kisan sunnuntaina, mutta Laamasen mukaa hyvin harvat paikat ottavat Mäkelän esiintymään.

Laamanen vertaa Ilta-Sanomissa Talent-voittajaa kisassa salibandymailan kanssa temppuilleeseen Joona Leppälään. Laamanen pohtii, mihin mies voisi mennä keikalle, vaikka taitoa löytyisikin.

- Ei ravintolat osta eikä tanssipaikat tuommoisia. Joku maatalousnäyttely saattaa ottaa, mutta hyvin harvat, Laamanen sanoo lehdessä.

Laamasen mukaan Suomessa on kapea skaala, millä pystytään elämään ja jatkamaan töitä. Se on ikävää niille, jotka osaavat hommansa, mutteivät pääse hyödyntämään sitä.

Talent-Markku on nukkunut suurimman pettymyksensä pois hyvillä unilla. Mies pitää kolmatta sijaansa nyt voittona. Hän ajattelee kaikkea sitä mitä on saanut syksyn aikana.

- Jos en olisi lähtenyt tähän kisaan, eihän minulla olisi mitään! Kukas tänä syksynä on saanut julkisuutta enemmän kuin mitä? Ei kukaan, sooloalbumin ensi viikolla julkaiseva Laamanen kysyy.

Kilpailut

Uusimmat