Kuva: Nelonen

He ovat uuden Farmi Suomi: Revanssi -sarjan kilpailijat - mukana vanhoilta kausilta tuttuja kasvoja

27.05.2024 12:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Farmi Suomi: Revanssi nähdään lokakuussa Nelosella sekä Ruudussa.

Farmi Suomi: Revanssi on alkuperäisen Farmi Suomi -sarjan ihan uudenlainen kausi, kun uudessa versiossa nähdään vanhoilta kausilta tuttuja kilpailijoita, jotka varmasti herättävät suuria tunteita. Kilpailijat tulevat kohtaamaan täysin uudenlaisia yllätyksiä sekä odottamattomia käänteitä.

Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Susanna Laine, ja vanha tuttu pehtoori Terho Häkkinen jatkaa rooliansa farmilaisten suorittamien tehtävien tuomarina. Kilpailijat ovat suunnanneet pari päivää sitten Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, ja voittaja nappaa itsellensä 30 000 euron voittopotin.

Farmi Suomi: Revanssi nähdään lokakuussa Nelosella sekä Ruudussa.

Iida Vainio, 20, mediapersoona

(kuva: Nelonen)

Iida Vainio nähtiin Farmin viidennellä kaudella, vaikka hänen kautensa loppuikin lyhyeen. Uuteen Revanssi-kauteen Vainio kertoo tulevansa entistä itsevarmempana sekä sisukkaampana. Nähtäväksi jää, kuinka Vainio tulee pärjäämään uudella kaudella.

Seksikäs Suklaa, 32, mediapersoona, muusikko

(kuva: Nelonen)

Seksikäs Suklaa, eli Viki Konssi on tunnettu räppärinä sekä tubettajana. Hänet nähtin Farmi Suomen ensimmäisellä kaudella, jolloin hän yllätti kaikki Suomen kansalliskalojen tuntemuksellaan, nimittäin tällä kertaa hän varmasti tietääkin, ettei Suomen kansalliskala ole joutsen. Revanssi-kaudelta Konssi odottaa aitoja ystävyyssuhteita sekä uusia nikkarointiniksejä.

Henny Harjusola, 30, kauneusvloggaaja

(kuva: Nelonen)

Henny Harjusola kertoo palaavansa Farmille täynnä intoa ja energiaa, ja hänet nähdäänkin sarjassa jo kolmatta kertaa. Hänen vahvuuksiinsa eivät kuulu mittailu tai arviointi, nimittäin hänen Farmi-polkunsa molemmilla kausilla töksähtivät näihin asioihin. Kuitenkin Henny on todellinen Farmi-konkari ja saa nähdä, mitä hän on ottanut opikseen edellisiltä kausilta.

Kirsikka Simberg, 37, sosiaalisen median vaikuttaja 

(kuva: Nelonen)

Kirsikka Simberg on tunnettu monille podcastien maailmasta, ja Simberg nähtiin Farmin viidennellä kaudella. Hän kertoo hänen taistelustrategiansa olevan hieman hakusessa, mutta saa nähdä, miten se tulee näkymään pelissä.

Katri Utula, 43, toimittaja 

(kuva: Nelonen)

Katri Utula kertoo tottuneensa mökkeilyyn ilman suurempia ylellisyyksiä. Utula nähtiin sarjan neljännellä kaudella. Utula ei myöskään pelkää raskaita töitä tai yksinkertaista ravintoa, joten nähtäväksi jää, kuinka Utulalle käy ohjelmassa.

Juha Mieto, 74, hiihtäjälegenda

(kuva: Nelonen)

Juha Mieto nähtiin Farmi Suomen ensimmäisellä kaudella. Hiihdon lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös muista lajeista, hänellä on nimittäin muun muassa maailmanennätys halonhakkuussa. Mieto on luonteeltaan mutkaton sekä suorasanainen, ja kokemusta häneltä löytyy jo nuoruudesta asti metsä- sekä peltotöistä.

Jaakko Parkkali, 28, tubettaja ja somepersoona

(kuva: Nelonen)

Myös Jaakko Parkkali on monille tuttu sarjan ensimmäiseltä kaudelta, jolla hän sijoittui toiseksi. Parkkali tunnetaan myös persoonallisista YouTube-videoistaan. Parkkalilla on periksiantamaton luonne, mutta se ei kuitenkaan ensimmäisellä kaudella riittänyt. Nähtäväksi kuitenkin jää, onko uudella kaudella sijoitus yhtä hyvä.

Kelly Kalonji, 29, malli, somevaikuttaja

(kuva: Nelonen)

Kelly Kalonji kertoo hänen kongolaisten juurtensa sekä kuuden sisaruksen perheensä opettaneen häntä viettämään aikaa tiiviissä porukassa. Kuitenkin Kalonjia hieman mietityttää ulkohuussin käyttäminen. Sairaanhoitajana Kalonji haaveilee Farmilla eläinten sekä ihmisten huolenpidosta, ja hän toivoo itselleen sarjassa keittiövuoroja.

Wallu Valpio, 50, mediapersoona

(kuva: Nelonen)

Wallu Valpio kertoo viettäneensä Suomen lämpimät ajanjaksot kesämökillään, ja myös lapsuutensa hän on viettänyt maaseudulla. Hän kertoo suunnittelevansa jo voittostrategiaa. Hänet nähtiin viidennellä kaudella, jossa hänen aikeinsa ovat jo varmasti paljastuneet kanssakilpailijoille. Katsotaan, onko hän kehitellyt itsellensä jo täysin uuden pelistrategian.

Susanna Penttilä, 51, yrittäjä   

(kuva: Nelonen)

Susanna Penttilä on jo nuoresta asti tiennyt, miten bisneksiä hoidetaan. Penttilä nähtiin ohjelman neljännellä kaudella, ja hän yllättikin kanssakilpailijansa maatilan emännän osaamisellaan. Hän kuvaileekin itseään ahkeraksi sekä pelkäämättömäksi luonteeksi.

Antonio Flores, 46, stailisti, hius- ja meikkitaiteilija 

(kuva: Nelonen)

Kampaamoyrittäjä sekä Vihreiden Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores viihtyy hyvin kaupungin vilskeessä. Flores kuitenkin ihastui neljännellä kaudella maalaismiljööseen sekä sen rauhaan. Hän selvisikin varsin pitkälle Farmissa.

Raija Pelli, 66, juontaja, toimittaja

(kuva: Nelonen)

Raija Pelli kertoo viettäneensä isovanhempiensa maatilalla paljon kesiä lapsuudessa. Hän rakastaa luontoa ja tuo kaudelle mukanaan varmasti lämpöä, rauhallisuutta sekä mielenkiintoisia tarinoita. Pellin maatilan muistot voivat olla hänelle suuri etu pelissä.

Lue myös: He kilpailevat suositun Petolliset-sarjan uudella kaudella

Lue myös: Tässä ovat uudet Amazing Race Suomi -ohjelman kilpailijat - mukana näyttelijöitä ja artisteja

Lue myös: Kohujakso poistettiin kokonaan Maria Veitolan dokkarisarjasta - MTV tuomitsee vihapuheen

Lähde: Nelonen

Kilpailut

Uusimmat