Bradista ja Angelinasta paljastuskirja!

02.12.2009 10:45 - Katariina Näreaho

Julkkisten elämänkertojen kirjoittamiseen paneutunut Ian Halper on iskenyt kynänsä näyttelijäpariskunta Brad Pittiin ja Angelina Jolieen.

Pariskunnasta on kirjoitettu lehdissä vajaan viiden vuoden aikana valtavasti ja Halper tahtoi vakavissaan saada selville, mitä todellisuudessa parin elämässä tapahtui.

Tästä syntyi kirja, joka kantaa nimeä Brangelina: The Untold Story Of Brad Pitt and Angelina Jolie.

Kynäniekka kahlaa kirjan puitteissa lävitse mm. Angelinan väitetyn hyväksikäytön, huumeriippuvuuden, mielenterveysongelmat sekä isävihan.

- Heistä ei ollut olemassa ainuttakaan vakavasti otettavaa kirjaa. Nyt kirjan valmistuttua arvostan Bradia ja Angelinaa todella paljon. Kiinnostukseni yhtenä lähtökohtana oli Bradin ja Jennifer Anistonin avioliiton kariutuminen. Siinä yhteydessä Brad valehteli avioliiton tilasta törkeästi, Halper kertoo AOL:ssa.

Kirjaa varten mies on jututtanut noin 900 asioista tietävää henkilöä. Hän on ollut myös monessa tapahtumassa eturivissä seuraamassa mitä pariskunnan elämässä on tapahtunut. Pikkuhiljaa hänelle kävi selväksi että Angelinalla, kuten Madonnalla, on taito manipuloida tiedotusvälineitä.

Kilpailut

Uusimmat