Dildot perhemarketissa närkästyttävät - seksologi puolustaa!

16.12.2009 12:15 -

RFSU tiedotti eilen lanseeraavansa tammikuun alussa uuden seksivälinetuotesarjan K-Citymarketeihin. Uutinen suututti etenkin lapsiperheet, mutta seksologin mukaan kyseessä on edistysaskel.

RFSU:n Citymarketeihin tulevaan sarjaan kuuluu hieromasauva, kaksi erilaista hierontaöljyä sekä kiihotusrengas. Kliininen seksologi Tarja Sandberg kommentoi Iltalehdelle, että seksivälinesarjan saapuminen päivittäistavarakauppaan on merkittävä edistysaskel.

- On oikein, että seksivälineitä voi ostaa ruokakaupasta. Seksileluissa ei ole mitään hävettävää tai vaarallista. Varmasti on ihmisiä, jotka närkästyvät uusista tuotteista. Niin on aina ollut, kun näiden asioiden parissa liikutaan, Sandberg totesi Iltalehdelle.

Uutinen seksivälineiden tulosta kauppojen hyllyille suututti internetin keskustelupalstoilla etenkin monet lapsiperheet. Vanhempia on mietittänyt, miten selittää lapsille kaupassa käydessä välineiden tarkoitus.

- Mieluummin ei mitenkään, eli mitä vähemmällä ne ohitetaan, sen parempi, lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula totesi Iltalehdelle.

Kilpailut

Uusimmat