19 suomalaista muotiblogia muutti samalle sivustolle

04.01.2010 13:46 -

Tänään avasi ovensa muotiblogiportaali Indiedays, jonka suojista löytyy 19 suosittua suomalaista muotiblogia.

Viime aikoina paljon julkisuutta saaneet bloggaajat ovat sivuston esittelytekstin mukaan liittyneet yhteen synergiaetujen vuoksi. 19 bloggaajan ja taustavoimien tuella syntyy tekstien ja kuvien lisäksi myös muun muassa videoraportteja.

Joukosta löytyy muun muassa Helsingin Sanomien Nyt-liitteen kanteenkin päässyt Nelliina, jonka muotiblogi on pitkään ollut Suomen suosituin. Myös Maria!-ohjelman vieraina olleet Peppi ja Mimmi pitävät Mor3 To Lov3 -blogiaan tästä päivästä eteenpäin Indiedays.comissa.

Sivusto lupaa blogien lisäksi myös paljon muuta muotiin ja lifestyle-asioihin liittyvää tietoa. Sivusto löytyy osoitteesta indiedays.com.

Muutama Indiedaysin edustama blogi on myös ehdokkaana Voicen Web Awardsissa. Vuoden parhaita web-juttuja voit käydä äänestämässä täällä.

PÄIVITYS: Maanantai-iltapäivällä Indiedaysin palvelin kellahti liiallisen rasituksen alaisena. Sivuston ylläpitäjät tekivät päätöksen, että tekniset asiat tarkastetaan vielä uudestaan, ja sivusto avataan toivottavasti paremmin toimivana viikon kuluttua. Tästä ylläpitäjät ilmoittivat Twitterissä.

Kilpailut

Uusimmat