Tämä muotiblogi äänestettiin parhaaksi!

13.01.2010 19:23 - Johannes Saukko

The Voicen järjestämän Web Awards 2009 -äänestyksen palkintojenjaossa on hetki sitten paljastettu Vuoden Muotiblogi, Vuoden Verkkokauppa ja Vuoden Nettipalvelu.

Vuoden verkkokauppa -tittelin sai kaikkien aikojen ensimmäisessä Web Awards -äänestyksessä Verkkokauppa.com. Nimi lienee siis enne, sillä kauppa oli sarjassaan selkeä ykkönen.

Vuoden nettipalveluksi yleisö äänesti vieläkin selkeämmällä ylivoimalla Irc-gallerian.

- Kiitos oikein paljon, loistavaa! Tämä on Irc-gallerian yhdeksän vuoden historian aikana todella hieno saavutus, hehkuttaa Irc-gallerian toinen perustaja Jari Jaanto Voicelle.

Vuoden muotiblogin valinta olikin sitten huomattavasti tasaisempi. Tässä kategoriassa oli poikkeuksellisesti seitsemän ehdokasta, kun muissa kategorioissa äänestettiin viiden ehdokkaan välillä. Tasaisuudesta huolimatta, voittaja oli silti selkeä: Nelliinan vaatehuone on Vuoden 2009 muotiblogi The Voicen Web Awardseissa.

- Wow, jes, mahtavaa! En tosin odottanut tätä. Ei muuta kuin kiitoksia kaikille, jotka äänesti, mahtavaa, ilakoi Nelliinan Vaatehuonetta kirjoittava Niina Tapojärvi Voicella.

Tapojärvellä oli myös näkemys siitä, miksi hän voitti.

- Erotun ehkä rennolla otteellani muista ja se varmasti välittyy myös lukijoille, hän uskoo.

Kaikki palkitut päivittyvät itse kilpailusivulle, jonne pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat