Sirpa Selänne: Teemu on ollut aina nopea parantumaan

15.01.2010 07:25 - Eeva Rajala

NHL-pelaaja Teemu Selänteen murtunut leuka leikattiin eilen illalla Suomen aikaa. Selänteen Sirpa-vaimo harmittelee miehensä huonoa tuuria, mutta yksi asia häntä myös lohduttaa.

- Teemu on aina ollut nopea parantumaan. Hän on sellaista tyyppiä, että toipuu aina muita nopeammin, Sirpa kertoo Iltalehdessä.

Naisen mukaan kolhuja tulee väkisinkin jossain vaiheessa, kun on pelannut niin kauan kuin Teemu. Selänne vietti keskiviikon ja torstain välisen yön sairaalassa. Leikkaus oli eilen illalla noin klo 22:00 Suomen aikaa.

Anaheimin puolustajan Ryan Whitneyn laukaus osui Bostonin hyökkääjän Miroslav Satanin mailaan, josta kiekko suuntasi suoraan Selänteen leukaan. Selänne oli juuri toipunut rystysen murtumasta ja pelasi kolmatta otteluaan loukkaantumisensa jälkeen.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuinka kauan Selänne on sivussa kaukalosta. Yksi Selänteen suuri unelma, Vancouverin olympialaiset, ovat kuitenkin nurkan takana. Unelma on vaarassa jäädä toteutumatta. Suomen avausottelu on 17. helmikuuta. Reilut 30 vuorokautta on siis aikaa toipua.

- Olisihan se tosi kiva, jos Teemu toipuisi pelikuntoon ajoissa. Toivotaan parasta, sillä pelaaminen Vancouverissa on ollut Teemun haaveena jo pitkään, Sirpa-vaimo kertoo toiveikkaana.

Kilpailut

Uusimmat