X Factor -tuomari lupaa: Tällä viikolla kunnolla vauhtiin!

26.01.2010 08:28 - Katariina Näreaho

MTV3-kanavalla sunnuntaina alkanutta X Factor -kykykilpailua seurasi lähes miljoona katsojaa. Jatkoon Helsingin koelauluista pääsi vain kourallinen koe-esiintyjistä, mutta tuomari Renne Korppila lupaa, että tällä viikolla päästään kunnolla vauhtiin.

Viime sunnuntaina nähtiin vain pieni alkuote Helsingissä järjestettävistä koelauluista. Varsinaisia helmiä on Korppilan mukaan luvassa.

Sunnuntaisessa jaksossa tuomaristossa istuva Linda Lampenius-Cullberg kiusoitteli Korppilaa siitä, miten tämä oli hellävaraisempi kauniita naiskilpailijoita kohtaan. Miehen mielestä olisi tekopyhää väittää, ettei ulkonäölläkin olisi merkitystä.

- Se, että onko joku mennyt jatkoon pelkällä ulkonäöllä, niin siitä voidaan olla montaa mieltä, Korppila kertoo Iltalehden haastattelussa.

Mies kertoo koelauluissa olleen erityisen paljon tähdenalkuja joilta löytyi ääntä, muttei karismaa.

Tuomarien kommentit olivat sunnuntaina kohtuullisen säyseitä. Jatkossa asia tulee muuttumaan. Korppilan mukaan tulossa on kovempaa linjaa.

- Ja Linda on oikeinlaulamisen kanssa hyvinkin tiukka täti, mies jatkaa.

Ketään ei ole kuitenkaan haukuttu haukkumisen ilosta. Mies on ollut tiukka, kun tilanne on vaatinut sitä.

Seuraavassa jaksossa mennään ihmisen tunneskaalan kaikissa ääripäissä. Korppilan mukaan ollaan onnen ekstaasissa ja surun alimmassa alhossa. Ja kaikkea siltä väliltä.

Kilpailut

Uusimmat