Kaikki artikkelit

Renne Korppila ja Anssi Honkanen tekivät suosittua ohjelmaansa aikana ennen somekohuja. Korppila ei kadu esimerkiksi maahanmuuttajahahmo Halemia, mutta ei enää tekisi vastaavaa.
Renne Korppilan suojatti Yrjänä Salmela tippui eilen X Factor -kisasta. Kun Yrjänä suhtautui tippumiseensa melko rauhallisesti, enemmän lämpöä tippumisesta otti Renne.
X Factor -tuomari Renne Korppila on uskaltanut paljastaa jo suosikkinsa laulukisassa. Tuomarit saivat viime viikolla tietää, millaiset omat valmennusryhmät he saavat ja Renne sai yli 25-vuotiaat.
Kohun keskellä ollut X Factor -tuomari Renne Korppila on jättänyt kohubändinsä. Miehen skinhead-tausta nousi otsikoihin noin viikko sitten.
X Factor -laulukilpailun tuomari Renne Korppila saa jatkaa ohjelmassa.
Renne Korppilan jatkosta X Factor -tuomarina ei tehty vielä tänään päätöstä, kertoo Ilta-Sanomat.
X Factor -ohjelman tuomari Renne Korppila kiistää iltapäivälehden vihjailut uusnatsismista.
Viime sunnuntain X Factorissa oli tuomareiden kesken kinastelua siitä, missä määrin ulkonäkö voi korvata puutteellista laulutaitoa. Tuomarit Linda Lampenius syytti kollegaansa Renne Korppilaa kauniiden naisten suosimisesta.
MTV3-kanavalla sunnuntaina alkanutta X Factor -kykykilpailua seurasi lähes miljoona katsojaa. Jatkoon Helsingin koelauluista pääsi vain kourallinen koe-esiintyjistä, mutta tuomari Renne Korppila lupaa, että tällä viikolla päästään kunnolla vauhtiin.
Kansainvälinen menestysformaatti X Factor alkaa 24. tammikuuta suomessa. Ila-Sanomien haastattelemat tuomarit kertoivat, ettei koelauluissa säästelty sanoja.