Mari Sievinen: Synnytys pelottaa

05.02.2010 10:57 - Katariina Näreaho

Jani ja Mari Sievisen perheessä eletään jännittäviä aikoja, sillä pariskunnan toisen yhteisen lapsen on määrä syntyä lähiviikkojen aikana. Mari myöntää hieman pelkäävänsä synnytystä, sillä edellisestä synnytksestä jäi traumoja.

- Viimeksi synnytys alkoi dramaattisesti. Mari heräsi keskellä yötä veren vuotoon kun hänen istukkansa oli revennyt. Huhtikuussa 2008 hänelle tehtiin hätäsektio. Kaikeksi onneksi Felicia-tyttö syntyi täysin terveenä.

Mari kertoo Ilta-Sanomille, että ehti silloin pelätä lapsen kuolleen. Siksi hän miettii nyt joka päivä, syntyykö lapsi liian aikaisin, onko lapsi elossa ja joutuuko hän kauhealla kiireellä sairaalaan.

Muuten nainen ei juuri tulevaisuutta murehdi, sillä hän elää tällä hetkellä onnellista elämää. Tosin viime viikoina hormonien valtaama Mari on löytänyt itsestään puolen, josta ei pidä.

Viimeisinä viikkoina on ollut paljon opintoja, selkään sattuu ja maha painaa, joten valitan koko ajan jostain. Janikin on ihmetellyt, että mikä minulla on vialla, kun huudan milloin mistäkin asiasta. Olen kyllästynyt itseeni, Mari kertoo.

Sievisen perhe kasvaa kovaa kyytiä sillä Janilla on ennestään jo kaksi lasta edellisestä liitosta. Heidän elämänsä on nykyään täynnä lapsia, mutta Mari ei valita. Hän on valinnut perhe-elämän tyylin ja rakastaa sitä.

Perheen arkea alkaa pian kuormittaa pienen lapsen lisäksi taloprojekti. Kuusihenkinen perhe asuu tällä hetkellä 78-neliöisessä kolmiossa kerrostalossa ja lisää tilaa kaivataan paljon. Ensi kesänä perhe muuttaa omaan puiseen omakotitaloon. Neliöitä talossa on jopa yli 250 neliötä.

- Talosta tulee kolmikerroksinen ja siinä on kuusi makuuhuonetta. Se on hyvä perhetalo, Mari paljastaa.

Uuden talon rakentaminen alkaa tässä kuussa.

Kilpailut

Uusimmat