Yli 40 kiloa laihtunut Suurin pudottaja -kilpailija haluaa vielä hoikistua

17.03.2010 14:24 -

Suurin pudottaja -ohjelmassa toiseksi sijoittunut Iina Jantunen on innostunut laihduttamisesta. Hän on pudottanut painoaan vielä ohjelman loppumisenkin jälkeen.

Espoolaisnainen on laihtunut jo 41 kiloa.

- Kovasti yritän jatkaa, mutta rauhallisesti menen eteenpäin. Kilon kun saisi kuukaudessa pois, niin se olisi ihanteellinen tulos, Iina sanoo Voicelle.

Tällä viikolla uutisoitiin, että Iina on jättäytynyt pois kokopäivätyöstään parturi-kampaajana, jotta voisi keskittyä paremmin laihduttamiseen. Tämä ei Iinan mukaan pidä paikkaansa.

- Teen töitä kaupan alalla 6-7 tuntia päivässä. En enää treenaa niin paljon, koirien kanssa tulee liikuttua parisen tuntia päivässä. Lisäksi treenaan tunnin tai puolitoista. Nyt normalisoin elämää ja jaan treenaamista fiksusti. Yritän liikkua joka päivä, sillä liikunta on jäänyt niin isoksi osaksi elämää. Nyt pitää keskittyä muuhunkin, kuten kavereiden ja perheen kanssa olemiseen.

Hurjan muodonmuutoksen läpikäynyt nuori nainen sanoo olevansa todella tyytyväinen päätökseensä osallistua Suurin pudottaja -ohjelmaan. Laihtuminen paransi myös Iinan itsetuntoa.

- Olo on mitä mainioin ja tuntuu tosi hyvältä. On ihanaa, että saa pukea päällensä monta kokoa pienemmät vaatteet. Voi mennä mihin tahansa vaatekauppaan ja sieltä löytyy sopivia kokoja. Ystävät ovat sanoneet, että hehkun aivan eri tavalla, olen vieläkin iloisempi ja positiivisempi kuin ennen, Iina sanoo Voicelle.

Kilpailut

Uusimmat