Scandinavian Hunksit joutuivat auto-onnettomuuteen

12.04.2010 10:05 -

Scandinavian Hunks -tanssiryhmä joutui onnettomuuteen eilen puolilta päivin Kalajoella. Iltalehden mukaan ryhmän kolme jäsentä olivat palaamassa keikaltaan takaisin Helsinkiin.

Auton eteen hyppäsi eläin tien vasemmalta puolelta, ja ratissa ollut tanssija Esko Eerikäinen väisti autolla tien oikeaan sivuun. Auto osui tienvarressa olevaan monttuun ja rysähti päin puuta.

Eerikäinen kommentoi Iltalehdelle, ettei alkoholilla tai valvomisella ollut osuutta onnettomuuteen. Paikalle saapunut poliisi puhallutti kuskin. Hinausauto toimitti auton korjaukseen, ja tanssiryhmän miehet jatkoivat matkaa taksilla ja junalla Helsinkiin. Kukaan tanssijoista ei loukkaantunut.

- Kyllä siinä vähän kädet tärisi. Useita tuhansia kilometrejä kuukausittain kun ajaa, niin vaaratilanteet käyvät välillä mielessä. Onneksi ei ole aikaisemmin tapahtunut mitään, Eerikäinen kertoo.

Scandinavian Hunksien perustajajäsen Petri "Mauno" Ahonen (kuvassa) kertoo, että hinaajien mielestä auto olisi mennyt lunastuskuntoon, mutta asia tarkentuu lähipäivinä.

Seuraavan kerran Hunksit esiintyvät TallinkSiljan risteilyllä tulevana torstaina.

Kilpailut

Uusimmat