Suositun reality-sarjan kulisseissa kuohuu: Seksuaalista ahdistelua kuvauksissa

16.04.2010 13:30 -

The Hills -sarjan Heidi Montag jatkaa otsikoissa pysymistä. Pari viikkoa sitten uusia muotojaan esitellyt tosi-tv-tähti väittää nyt suosikkisarjan vastaavan tuottajan Adam DiVellon ahdistelleen häntä seksuaalisesti.

Nimettömänä pysyttelevä lähde Montagin lähipiiristä kertoi Life&Style -lehdelle, että DiVello olisi lähennellyt sarjan tähteä esimerkiksi pitämällä kättään naisen takamuksella. Lähde paljasti myös, että DiVello olisi viihtynyt selvästi aiempaa enemmän the Hillsin kuvauspaikalla sen jälkeen kun Montag oli käynyt läpi useita kauneusleikkauksia.

Menetyssarjan muut näyttelijät ovat olleet väitöksistä hämillään. The Hillsin jaksoissa aikaisemmin esiintynyt Lauren Conrad kommentoi olevansa shokissa väitöksistä, ja sanoi niiden olevan täysin järjettömiä. MTV:n edustaja on tutkinut väitteitä, ja kommentoinut niiden olevan valheellisia sekä perusteettomia.

Myös julkkisbloggari Perez Hilton on ottanut kantaa asiaan blogissaan.

- Kaikkihan tietävät Heidin ja Spencerin olevan urpoja, mutta haluavatko he herjata jotain tämän verran vain julkisuuden takia? Perez kirjoittaa blogissaan.

Kilpailut

Uusimmat