Suomalaismies yllättyi – oli tietämättään avoliitossa!

21.04.2010 08:05 - Eeva Rajala

Suomalaismies hämmästyi, kun sai tietää Kelan sähköisestä palvelusta olleensa vakaassa parisuhteessa entisen naapurinsa kanssa. Kelan tietojen mukaan avoliitto on kestänyt kolme vuotta, kertoo Iltalehti.

Markku Malmi oli mennyt nettipalveluun katsomaan, onko hänen työmarkkinatukihakemuksensa edennyt. Miehen henkilötiedoissa oli merkintä avoliitosta. He olivat aiemmin asuneet samassa rapussa Naantalissa, tosin eivät edes seinänaapureita. Mies oli asunut 1-asunnossa, nainen asunnossa numero 13.

Malmin entisellä naapurilla Hanna-Maarit Rantasella on Kelan tiedoissa myös merkintä kyseisestä avoliitosta. Tapaus on huvittavan kuuloinen, mutta siitä on koitunut Rantaselle myös rahallinen menetys. Kela on pitänyt miestä Rantasen lapsen isäpuolena ja yksinhuoltajalisän maksaminen on lopetettu.

Yhteensä nainen on omien laskujensa mukaan menettänyt yli tuhat euroa. Kaarinan Kela-toimisto oli luvannut, että ainoastaan puolen vuoden yksinhuoltajalisät voidaan maksaa takautuvasti. Nainen toivoo nyt parasta. Kela ei lehdessä kommentoi korvausongelmia, mutta pitää tapausta hyvin harvinaisena.

Tilanne on alkanut jo hymyilyttää "avoliiton" osapuolia. Kaksikko on jo Facebookin kautta jakanut monet naurut tilanteen takia.

Kilpailut

Uusimmat