'Iske yksinhuoltaja' ja muut netin parhaat seksinsaantivinkit

23.04.2010 15:59 -

Monet ihmiset etsivät vastauksia elämänsä kiperiin kysymyksiin keskustelupalstojen kautta. Useasti seksiin liittyviä kysymyksiä on helpompi pohtia internetissä nimettömänä. Yksi hartaasti pohdittu kysymys on: Kuinka sitä seksiä oikein heruu?

Seksin tarpeessa oleville löytyy netistä liuta neuvoja kuinka kellistää mies tai nainen. Anonyymeinä kirjoitetut keskustelut antavat ihmisille mahdollisuuden kysyä tyhmiä ja myös vastata sen mukaisesti. 

Miesten maailmassa naisseuran metsästäminen otetaan tosissaan. Lähestymistavat vaihtelevat raadollisista kohteliaisiin. Vinkkaajien perusteella naista ei pidetä mahdollisen sukupuoliyhteyden lisäksi kovin suuressa arvossa.

- Mene ravintolaan ja tzekkaa nainen joka tulee yksin. Hän tulee sinne hakemaan seuraa, edes yhdeksi yöksi. Vielä parempi on jos nainen on yksinhuoltaja. Kertoimesi nousevat, vinkataan Suomi 24 -sivustolla.

- Vilauta naperoa ja katso ketä hymyilee, Murobb-sivustolla kommentoidaan.

- Hanki paljon naispuolisia ystäviä, kehu aina kuinka mukavaa sinulla on ollut jonkun toisen naisystäväsi kanssa. Naiset alkavat kilpailemaan keskenään, ketä on paras kaverisi ja siinä taistossa on kaikki keinot sallittuja, kommentoi nimimerkki Leka Murobb-sivustolla.

- Hanki tyttöystävä, sen jälkeen mene baariin iskemään naisia ja varmasti heruu. Naiset kiinnostuvat aina varatuista miehistä, kommentoidaan Suomi 24 -sivustolla.

- Sano naiselle hänen olevan varmasti aivan tyypillinen nainen, suuret puheet ja pienet teot. Lisäksi voit sanoa että hän tuskin on saanut ketään miestään koskaan laukeamaan, huikataan Suomi 24 -sivustolla.

Naisille seksiseuran metsästäminen tuntuu nettivinkkien perusteella olevan huomattavasti helpompaa. "Mies saa seksiä silloin kun nainen sitä antaa", kuten eräs nettivinkkaaja huomauttaa.

- Mene baarin ja huuda ovelta "kuka haluaa panna minua?" Kymmenen jätkää aloittaa heti tappelun, valitse paras, kehoitetaan Suomi 24 -sivustolla.

- Mene juttelemaan jollekin miehelle joka tulee kadulla vastaan. Kysyt vain "Haluaisitko naida?" Mies menee hämilleen ja yrittää nauraa, mutta sinun pitää pysyä vakavana ja sanoa "Ei kun ihan oikeasti. Haluatko?", vinkkaa Aewrt-nimimerkillä kirjoittava henkilö Suomi 24 -sivuston keskustelupalstalla.

Kilpailut

Uusimmat