Tällaistako murkinaa tarjolla Sarasvuon ja Kuitusen häissä?

27.04.2010 13:50 - Eeva Rajala

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että Jari Sarasvuon ja Virpi Kuitusen häitä vietetään kesällä Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. Hääpaikan nettisivujen hääbuffet-valikoimasta voi arvella, millaista ruokaa hääpari tarjoaa vierailleen.

Hääpari voi valita tarjottavaksi Vanajanlinnan vaihtoehdoista neljä kylmää alkuruokaa, kaksi salaattia, yhden tai kaksi pääruokaa sekä kaksi lisäkevaihtoehtoa. Hääruokiin menee mukavasti rahaa, varsinkin on luvassa suuret häät suurine vierasmäärineen. Jos hääbuffetin tilaukset suoritetaan kahdella pääruokavaihtoehdolla, hinnaksi tulee 46 euroa per henkilö.

Mahdollisten alkuruokien joukosta löytyy tuttuun tapaan erilaisia kalavaihtoehtoja, Serrano-kinkkua, ranskalaista maalaispateeta sekä muun muassa grillattuja kasviksia. Salaattien puolella Sarasvuo ja Kuitunen voivat valita joko tavallisempaa fetajuustosalaattia ja tomaatti-mozzarellasalaattia tai eksoottisempaa West-Coast-äyriäissalaattia ja Cheddar-juusto-viinirypälesalaattia.

Häiden pääruoan Kuitunen ja Sarasvuo valitsevat seitsemästä eri vaihtoehdosta: tarjolla on merilohitournedos, loimutettua kuhaa, maissikananrintaa, paahdettua ankanrintafilettä, kokonaisena paistettua häränfilettä, karitsanpaahtopaistia ja ratatouille.

Ilta-Sanomat kertoi viime viikolla, että Sarasvuon ja Kuitusen häistä on tulossa monen päivän mahtihäät. Vanajanlinnasta ei paljasteta sitä, vietetäänkö häitä siellä päivä tai monta päivää.

Kilpailut

Uusimmat