Idols-tähti Koop Arponen: Näytin todella väsyneeltä ja läskiltä

12.05.2010 22:08 -

Seura-lehti kertoo, että vuoden 2008 Idols-kisan voitettuaan Koop Arposen elämässä on riittänyt menoa ja meininkiä. Hänen elämänsä täyttyi sekä koti- ja ulkomaan keikoista. 26-vuotias laulaja on kertonut lehdelle kiireisen elämänrytmin vaikutuksista häneen ja tapoihinsa rentoutua.

- En osannut ottaa lainkaan vapaa-aikaa. Poltin itseni loppuun. Olen viime vuoden lopussa otetuissa kuvissa todella väsyneen näköinen, ja läski, Koop Arponen kertoi lehdelle naurahtaen.

Arponen oli jo viime vuoden syksyllä väsynyt ja tunsi tarvitsevansa lepoa, mutta pystyi irrottautumaan töistään vasta joulun tienoilla.

- Ajattelin, etten voi valittaa, kun saan kuitenkin tehdä musiikkia työkseni. Kivassa ammatissa tulee helposti tehtyä liikaa duunia, laulaja kommentoi.

Arponen on parhaansa mukaan yrittänyt irrottautua oravanpyörästä ja muun muassa siirtynyt syömään terveellisemmin, jonka myötä hän on saanut karistettua myös ylimääräisiä kiloja.

Miehen mukaan hän pystyy parhaiten rentoutumaan hyvän kirjan parissa, ajelemalla moottoripyörällä tai heittämällä tikkaa omassa englantilaistyylisessä keittiössään. Lisäksi mies irrottautuu mielellään Helsingin vilskeestä ja lähtee viettämään aikaa mummunsa luokse Keuruun Pihlajavedelle.

Kilpailut

Uusimmat