Hänen kanssaan Suomen X Factor -voittaja haluaa tehdä levynsä

18.05.2010 18:20 -

Sunnuntaina Suomen ensimmäisen X Factorin voittanut Elias Hämäläinen paljasti Voicelle, että mieluisin yhteistyökumppani debyyttialbumin tekoon olisi kokenut muusikko Tuure Kilpeläinen.

Hämäläinen kertoi, että ensimmäinen palaveri miehen tulevasta levystä pidetään huomenna tiistaina. X Factorin voittaja solminee tuolloin levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa, jolla on etuoikeus kilpailun artisteihin, kuten Idols-kisankin kohdalla.

Katusoittajana pitkään työskennellyt Elias ei vielä osannut tarkasti sanoa, millaisen albumin tekoon hän lähtee. Varmaa oli kuitenkin se, että televisiolähetyksessäkin hänen kanssaan laulanut Tuure Kilpeläinen olisi mieluisin yhteistyökumppani.

-Meillä synkkasi heti yhteen, uskon että saataisiin hyvin biisejä aikaan, Hämäläinen sanoo.

Tuure Kilpeläinen on säveltänyt musiikkia muun muassa Anna Puulle, Jipulle, Jonna Tervomaalle ja Vesa-Matti Loirille. Kilpeläisen tuore soololevy Valon pisaroita sai viime perjantaina ilmestyneessä Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä täydet viisi tähteä.

Hämäläinen kertoo, että näkee itsensä enemmän tarinankertojana kuin laulajana tai kitaristina. Tästä syystä hän aikoo debyyttilevyllään keskittyä erityisen tarkasti sanoituspuoleen. Mies itse on kirjoittanut aiemminkin sanoituksia, mutta vain englanniksi.

Kilpailut

Uusimmat