Suomalaisnäyttelijä ja pokeriammattilainen juhlivat Paris Hiltonin kanssa

21.05.2010 11:06 -

Useista suomalaisista elokuvista tuttu näyttelijä Jasper Pääkkönen ja pokerin pelaamisella itsensä elättävä Ilari Sahamies juhlivat yhdessä bileprinsessa Paris Hiltonin kanssa. Kaunotar oli kiinnostunut Suomesta ja eritoten Mannerheim-elokuvasta.

Jasper Pääkkönen ja Ziigmund-nimelläkin tunnettu Ilari Sahamies saivat nauttia illastaan Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä järjestetyissä Powerpoker.comin kutsuvierasbileissä yhdessä miljoonaperijätär Paris Hiltonin kanssa.

- Yllättävää kyllä, hän oli Suomesta kovin kiinnostunut. Hän kyseli minulta myös Mannerheimista, mutta en hälyn vuoksi saanut kysymyksistä kunnolla selvää. Hän oli kuitenkin tietoinen Renny Harlinin Mannerheim-elokuvasta, näyttelijä Jasper Pääkkönen on kertonut Iltalehdelle.

Sahamies päätyi useaan otteseen samaan kuvaan bilekaunotar Hiltonin kanssa.

Iltalehden mukaan Hilton oli useista turvamiehistä ja ympärillä pyörineistä ihailijoista huolimatta hyvin maanläheinen. Paris Hilton viihtyi suomalaisjulkimoiden kanssa samassa seurueessa aina aamukuuteen asti. Pääkkönen ja Sahamies jaksoivat vielä Hiltonin poistumisenkin jälkeen jatkaa illanviettoa.

- Puoli yhden aikaan päivällä mentiin nukkumaan, Sahamies on kommentoinut torstai-iltana.

Sahamies odotti jo etukäteen kovasti Cannesissa järjestettäviä juhlia. Hän on kertonut, että se on hieno tilaisuus päästä upeisiin juhliin pitkästä aikaa. Jälkeenpäin mies on luonnehtinut juhlia hyvin onnistuneiksi.

Katso Pääkkösen, Sahamiehen ja Hiltonin yhteiskuva täältä! (Iltalehti)

Kilpailut

Uusimmat