Seksituotteet seksiliikkeestä vai apteekin intiimihyllystä?

21.05.2010 16:33 -

Seksituotteiden valikoimat ovat laajentuneet ainakin Yliopiston apteekeissa. Apteekeissa alettiin myymään seksivälineitä vuonna 2008 ja nyt niissä myydään yhä enemmän seksiin liittyviä tuotteita.

Varsinaisia seksivälineitä on vasta hiljattain rantautunut Yliopiston apteekkeihin. Aiemmin myytiin lähinnä intiimipesutuotteita ja liukastusvoiteita. Nyt apteekkien valikoimista löytyy vibraattoreita, erilaisia tukia ja penisrenkaita.

-Liukastusgeelit on semmoisia, mitä menee eniten kaupaksi. Sitten on vähän tämmöisiä stimuloivia, jotka voi vähän lämmittää, Yliopiston apteekin asiakaspalvelupäällikkö Laura Ahonen kertoi Voicelle.

Ahosen mukaan ihmisillä on pienempi kynnys ostaa seksiin liittyviä tuotteita apteekeista kuin varsinaisista seksiliikkeistä. Tämän ilmiön Ahonen on huomannut ainakin iäkkäämpien ihmisten keskuudessa.

-Varsinkin kuin nämä ovat sellaisia, että ne sopivat kaiken ikäisille. Varmaankin vanhempien on hankalampi mennä seksikauppaan, että on helpompi tulla apteekkiin. Luulen, että nuoremmilla ei ole samanlaista kynnystä, Ahonen kertoi.

Ahonen kertoi, että Yliopiston apteekeissa on erillinen "intiimihylly", josta seksivälineet ja tuotteet löytyvät. Hänen mukaansa tuotteet on pakattu niin, etteivät ne erotu hirvittävästi muista apteekissa myytävistä tuotteista, joten lapsiperheidenkään ei tarvitse pelätä roisin näköisiä pakkauksia.

Ostaisitko itse seksituotteesi apteekista tai seksiliikkeestä?

Kilpailut

Uusimmat