X Factor-voittaja Elias kommentoi huumekohua

27.05.2010 13:37 -

Seiska uutisoi tänään X Factor -voittajan huumetuomiosta. Elias pyytää nyt nöyrästi anteeksi kotisivuillaan.

Elias Hämäläinen on aikoinaan viettänyt värikästäkin elämää. Seiska kertoo, että mies on aikoinaan tuomittu sakkoihin nuorena henkilönä tehdystä huumausainerikoksesta. Käräjäoikeuden tuomion mukaan Elias salakuljetti Suomeen kaiken kaikkiaan 26,6 kiloa khat-nimistä huumetta kesäkuussa 2002. Tuolloin Elias oli 17-vuotias ja kärähti tekosestaan, kun saapui Hollannista Helsinki-Vantaalle.

- Haluan esittää julkisen anteeksipyynnön kaikille faneilleni, läheisilleni sekä perheenjäsenilleni. Olen hyvin pahoillani ja kadun asiaa suuresti. Tapahtumasta on jo paljon aikaa, olin silloin kovin nuori enkä ymmärtänyt tilanteen vakavuutta. Huumeet on erittäin paha asia, enkä kannata niitä millään tavalla, missään muodossa. Ne eivät kuulu elämääni mitenkään, Elias kirjoittaa.

Mies kertoo sovittaneensa tekonsa valtiolle ja itselleen ja oppinut virheestä.

- Toivon, että minun nuoruudenhölmöilyni toimivat esimerkkinä muille nuorille, ettei kukaan muu menisi omassa elämässään tällaiseen lankaan. Olen todella pahoillani aiheuttamastani mielipahasta ja toivon, että anteeksipyyntöni otetaan vastaan, Elias pyytää nöyränä.

Lähde: Eliashamalainen.fi

Kilpailut

Uusimmat