Puoluetoveri kypsyi viestittelevään Kanervaan

11.06.2010 07:19 - Eeva Rajala

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen mitta täyttyi, kun hän kuuli puoluetoverinsa Ilkka Kanervan viestitelleen 16-vuotiaalle tytölle. Seiska kertoi Facebook-viestittelystä eilen.

Katainen kertoo Ilta-Sanomissa, että aikoo puhutella Kanervaa asian tiimoilta. Hän ei tarkalleen tiedä vielä, mikä asiassa on totuus, mutta puheenjohtajaa näyttää silti kismittävän.

- Otan asian esille Iken kanssa. Se on säälittävää, aina antaa aihetta. En tiedä vielä, mikä tässä asiassa on totuus, Katainen kertoo lehdessä.

Kanerva on paljastuksesta vaitonainen, mutta ilmoitti Seiskalle, ettei tiennyt tytön ikää. Tyttö kuitenkin kertoo, että hänen ikänsä on selkeästi esillä hänen Facebook-profiilissaan.

Kokoomuksen naiskansanedustajille tuore kohu ei tullut yllätyksenä, mutta huumori alkaa jo pettää. Tätä mieltä on muun muassa Hanna-Leena Hemming. Hän ei hyväksy Iken käytöstä, mutta kyseenalaistaa samalla suomalaisnaisten käyttäytymisen.

- Eivätkö he muka tiedä, minkälainen mies Kanerva on? Uskoisin, että asia on näillä naisilla hyvin tiedossa, Hemming kuittaa Ilta-Sanomissa.

Kilpailut

Uusimmat