Huippumalli-tuomari kisavoittajan kävelystä: Seksikästä

15.06.2010 16:15 - Eeva Rajala

Suomen huippumalli haussa -ohjelman yhtenä tuomarina toiminut Saimi Hoyer kehuu kisan voittajan Jennan lavakävelyä.

- Jennahan kävelee aika raskaasti, mutta hänellä on omanlaisensa kävely, siinä on nimikirjoitus alla. Itse asiassa se on aika seksikäs kävely, Saimi kertoi Voicelle.

Mallikisan kärkikolmikossa ollut Tiia saa Saimilta kävelykritiikkiä. Hoyerin mukaan Tiian pitäisi oppia peruskävelyä, joka on paljon kiinni ryhdistä ja kropan hallinnasta. Hallinta tulee kokeneen mallin mukaan vain sillä, että treenaa ja liikkuu. Esimerkiksi joogan tapaista juttua voisi harrastaa.

- Tiiallahan on se, että kaikki raajat hötkyilevät eri suuntiin. Kyllä se tuossa finaalissa oli jo kehittynyt aika paljon siitä, kun hänet ensimmäisen kerran näin. Eihän se kävely ole pääasia, mutta kyllähän se pitää hallita, Saimi jatkaa.

Saimin mukaan on ihanaa nähdä, kun tyttö kävelee hyvin. Tiia itse hirveän hyvin sanoi, että häneltä puuttuu se kävelygeeni. Saara puolestaan oli kärkikolmikosta ihan suvereeni kävelijä.

Jenna kruunattiin eilen Suomen huippumalli haussa -ohjelman voittajaksi. Jenna sai palkinnoksi muun muassa editorial kuvaukset Elle-lehteen sekä pääsyn Paparazzi-mallitoimiston listoille.

Kilpailut

Uusimmat