Fudisfani Arto Nybergillä edessään kova kuukausi

20.06.2010 13:08 -

Jalkapallofani, talkshow-juontaja Arto Nyberg pyrkii katsomaan jalkapallon MM-kisojen aikana kaikki ottelut. Nyberg sanoo, ettei hän kuitenkaan kuuluu niin sanottuihin jalkapallon talebaneihin, joille fudis on kaikki kaikessa.

- Elämässä pitää olla toki muutakin, mutta kerran neljässä vuodessa koko maailma yhdistyy. Se vie mukanaan varmaan sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät välttämättä niin välitä jalkapallosta. Kaikki tapahtuu tässä ja nyt, 2 miljardia ihmistä katsoo samaa peliä. Siitä tulee fiilis, että tässä on oltava jotain, Nyberg miettii Voicelle.

Nyberg kannattaa kisoissa Englantia, jolle kisojen avaus ei kuitenkaan ollut mikään unelmien täyttymys. Nyberg löytää Englannista myös paljon samaan kuin Suomesta.

- Olen aina kannattanut Englantia. Kun Suomi ei ole kisoissa, niin kannatan Englantia. Näiden maiden kannattaminen on vähän samanlaista.
Kovat odotukset ja sitten tulee kova pettymys, Nyberg lataa.

Tänään jalkapallon MM-kisoissa pelataan jälleen kolme ottelua.
Ensimmäisenä vuorossa on F-lohkon ottelu Slovakia-Paraguay klo 14.30, klo 17.00 pelataan samassa lohkossa ottelu Italia-Uusi-Seelanti, ja illan kruunaa G-lohkon kuuma ottelu Brasilia-Norsunluurannikko klo 21.30.

Kilpailut

Uusimmat