Muodin huipulle -voittaja tahtoo mallistonsa ulkomaille

08.08.2010 14:18 - Eeva Rajala

Viime vuonna Muodin huipulle -kisan voittanut Katri Niskanen tahtoisi vielä oman mallistonsa ja suomalaista muotia seuraavaksi maailmalle. Katri sai juuri syysmallistonsa vaatteita myyntiin Stockmannille ja suunta on vain ylöspäin.

- Lähtisin Pohjoismaista. Tavoitteita ja haaveita minulla on, mutten tarkemmin pysty selvittämään, mikä on ensimmäisenä. Pikku hiljaa ja askel kerrallaan, niin kuin nyt tuli tämä Stockmann, joka oli minulle yksi tärkeä askel, Katri puntaroi Voicelle.

Saattaa olla, että jo suuri muotitalo bongaa Katrin ja haluaa tämän yhdeksi heidän suunnittelijakseen. Katrin mukaan tällaiseen työhön ryhtyminen riippuu siitä, millainen yhteistyökuvio olisi.

- Olisinko sitten in house -suunnittelijana. Olisiko oma mallistoni heidän merkkinsä kautta. Riippuu tarjouksesta, mihin tartun. Haaveena on kuitenkin, että saisin tehdä ja toteuttaa oman kädenjäljen kautta. Että saan päättää itse aika paljon niistä ja linjoista ja suunnista, mihin haluaa viedä mallistoa ja muotia, Katri jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat