Tällaisesta ruoasta suomalainen julkkiskokki ei välitä

23.08.2010 13:05 - Eeva Rajala

Voisi kuvitella, että mestarikokit kestävät ammattinsa puolesta kaikkia makuja ja ruokia. Näin ei kuitenkaan ole. On yksi maku, josta esimerkiksi mestarikokki Jyrki Sukula ei välitä.

- En ole suuri makean ystävä. Makea on jotenkin vaikea monessa eri yhtälössä, esimerkiksi kastikkeena. Voin syödä jonkun hyvin pienen makean, mutta silloinkin se on verhoiltu suklaaseen aika usein, Sukula kertoo Voicelle.

Jos yleisemmin puhutaan ruuista, Sukula ei pidä niin sanotuista hienoista rakenteista ruuissa. Esimerkiksi maksan mausta Sukula kyllä tykkää, muttei siitä suutuntumasta mikä maksan syömisestä syntyy. Tämä koskee Sukulan mukaan varsinkin naudanmaksaa.

Kilpailut

Uusimmat