Big Brother -juontaja Susanna Laine: Arvostan BB-asukkaiden rohkeutta

01.09.2010 13:13 -

Big Brotheria juontava Susanna Laine on ehtinyt jo reilun viikon aikana seurata tiiviisti uusien BB-asukkaiden elämää talossa. Laine kertoi Voicelle arvostavansa sitä rohkeutta, mitä kisaajat osoittavat ollessaan jatkuvasti kameroiden kuvattavana.

Juontaja sanoo, että BB-talosta poistumisen jälkeen tuntemattomilta ihmisiltä saatava palaute tulee varmasti yllätyksenä asukkaille, vaikka kuinka olisikin ennalta pyrkinyt valmistautumaan siihen.

- Jos miettii sitä, että olet talossa kolme kuukautta ja ihmiset näkevät sinut joka suunnasta. Olet alasti suihkussa, oksennat, saat itku- ja naurukohtauksia sekä hermoromahduksia. Nostan hattua niille, jotka taloon menevät.

Laine kertoo, että vaikka esimerkiksi anonyyminä kirjoitettuja nettipalautteita ei kannata ottaa henkilökohtaisesti, niiden lukeminen varmasti tuntuu.

- Se palaute on raakaa ja itse kukin tietää miltä negatiivisen palautteen saaminen tuntuu. Ihmiset ajattelevat, että he tuntevat asukkaat sen perusteella mitä he ovat tv:stä nähneet. Kun olet aiemmin elänyt normaalielämää ja yhtäkkiä sitten kaikki tunnistavatkin sinut, se on todella suuri muutos.

Kilpailut

Uusimmat