Jopas on outo Huuto.net-kohde: Osta treffit Idols-sekoilija Ibi Loven kanssa

13.09.2010 17:08 -

Huuto.net verkkohuutokaupassa on ollut myynnissä mitä mielikuvituksellisimpia kohteita. Nyt tarjolla on kuitenkin jotain todella hämmentävää, treffit Idols-häirikkönä muistetun Ibi Loven kanssa.

Megabeibe-niminen myyjä on jättänyt Huuto.netiin ilmoituksen 9. syyskuuta ja tarjoaa treffejä Ibi Loven kanssa maailmaa syleilevillä saatesanoilla.

- Tahdotko parantaa maailmaa tai laajentaa elämänkatsomustasi? Onko arkesi tylsää? Nyt on tilaisuus heittäytyä Ibin seuraan ja tehdä jotain täysin reväyttävää tai vain tutustua tähän mahdottoman erikoiseen ja hurmaavaan persoonaan ihan ihka elävänä!

Kohteen kuvauksessa mainitaan, että ilmoittaja on 'Ibi love´s secret manager!'. Kohdetta on myös kommentoinut myöhemmin Ibi itse, joka hieman sekavasti mainitsee, että ilmoitukseen voisi lisätä 'hieman arvokkuutta' ja toivoo, että kauppa ei nostata halveerausta.

Kohde on myynnissä 23. syyskuuta saakka. Lähtöhinta treffeillä on 20 euroa ja neljän päivän jälkeen hinta on kohonnut 21 euroon. Katso ilmoitus tästä!

Love muistetaan muun muassa siitä, että hän haukkui Idols-tuomarit kameroiden edessä, sekä nainen myös kipusi lavalle kun Koop Arponen valittiin Idols-voittajaksi vuonna 2008.

Kilpailut

Uusimmat